keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Vapaan maailman presidentti

USA:n presidentinvaaleista meni maku kahden todella huonon ehdokkaan tultua nimitetyksi pääpuolueiden presidenttiehdokkaiksi. Mitt Romneyn kamppailu Hillary Clintonia vastaan olisi ollut aivan toista tasoa verrattuna tulevaan, mitä todennäköisimmin vain pömpöösiä mainoskampanjaa ja huonoa televisiodraamaa yhdistelevään vaalitaisteluun.

Republikaanien mahdollinen varapresidenttiehdokas Sarah Palin on hieman piristänyt tilannetta. Arvostamani Lawrence Auster ei tietenkään hyväksyisi, kuin uudelleen henkiin herätetyn Edmund Burken, josta hän toki löytäisi varmasti fataaleja vikoja hänestäkin, mutta noin muuten Palin vaikuttaa muuta joukkoa virkeämmältä ja linjakkaammalta. Ei se nyt Alaskassa ole sovittamaton synti, jos 17 vuotias on raskaana, kuten Sarah Palinin tytär on.

Seuraavalle sivustolle on kerätty vähemmän tunnettuja totuuksia Sarah Palinista. Suosikkini on tuo, että kompassineulat osoittavat pohjoiseen, koska Sarah Palin asuu siellä.

4 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Vaan kenestä Suomen Sara Palin ?

IDA kirjoitti...

Ensin pitää luoda menestyvä puolue, johon konservatiivisesti ajatteleva ihminen kehtaa muitta mutkitta liittyä. Nythän sellaista ei vielä ole. Kyllä niitä sitten löytyy.

Naisille tyylikkyys ja menestys on jotenkin tärkeää, mistä tietenkin vakava protesti täältä päin ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Seuraavissa USA:n presidentinvaaleissa kaksikko Sarah Palin - Chuck Norris puhaltaa demarivastustajat kumoon.

IDA kirjoitti...

Sarah Palin ei suunnista Pohjantähden mukaan. Hän on Pohjantähti.

Itse asiassa ilmeisen lupaava puhe ja muutenkin Palin vaikuttaa asialliselta poliitikolta.