perjantai 5. syyskuuta 2008

Suomalaisen työväenliikkeen rappio

SDP on Punk!

Tuo verkkoapilan kuva kertoo itsessään kaiken, mutta voi sitä ajan kuluksi hieman selittääkin. Siinä SDP:n ammattiyhdistyssiiven entinen vahva mies kulkee nuorekkaan popahtava paita päällänsä mainostamassa USA:n presidenttiehdokasta. Hän myös väittää edustavansa samoja aatteita, kuin Obama ja Tony Blair. Obaman aatteista ei moni tiedä - ovat ne toki unelmia täynnä kyllä - mutta Blair on siinä suhteessa jo punnittu ja valitettavasti SDP:n ammattiyhdistyssiiven entinen vahva mies on tuossa aatteellisessa linjanvedossaan täysin oikeassa.

SDP:n johtopaikat vaikuttavat olevan jonkinlainen Minotauruksen luolan sovellus. Uhri päästetään sieltä takaisin ulos, mutta mikäli hän sattuu alkujaan olemaan iso mies hänet on luolassa selkeästi henkisesti kastroitu. Salaisuudeksi jää miten.

2 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

"SDP:n johtopaikat vaikuttavat olevan jonkinlainen Minotauruksen luolan sovellus. Uhri päästetään sieltä takaisin ulos, mutta mikäli hän sattuu alkujaan olemaan iso mies hänet on luolassa selkeästi henkisesti kastroitu. Salaisuudeksi jää miten."

- Mä luulen Ida, että tämä salaisuus paljastuu Kirjasta Näin Bailaa Ay-liike; Katriina Perkka Jortikka; Wsoy; 2004. En ole vielä valitettavasti ehtinyt lukea sitä, mutta selailun perusteella toiminta vaikuttaa surkealta ja jäsenistön etu ei ole prioriteetti. Sdp:tä koskettavat samat tominnan lait.

Yleisesti blogista; hyviä kirjoituksia.

IDA kirjoitti...

Jutta Uripilainen ja SAK:n kuoro esittävät amerikkalaisen popiskelmän: Let's Play Solidarity

;)