tiistai 16. syyskuuta 2008

Se on niille täysin oikein

Kissakin vähät välittää

Tämä hieno uutinen on päässyt menemään kokonaan ohi. Onneksi Tapio Tuuri oli huomannut sen, sillä se toi tiettyä poliittista iloa alkavaan päivään.

Demariälymystön suuri eurooppalainen hankehan on ollut vaihtaa itsestään tietoinen työväestö kasvottomaan, juurettomaan ja kulttuurittomaan halpatyövoimaan ja kuluttajiin, jotka ylläpitäisivät demariälymystön hyvinvointia. On kaikkien kannalta hyvä, että kyseinen hanke johtaa myös demareiden omaan loppuun.

Euroopassa demareilla on varsinaista merkitystä kaiketi vain Espanjassa, jossa vasemmistohallitus tarjoaa - tietenkin tahtomattaan ja tyhmyyttään, mutta kuitenkin - itsenäisyyteen pyrkiville kansoille mahdollisuuksia irtaantua liittovaltiosta. Muuten koko puolueen voisi eurooppalaisella tasolla lopettaa. Ainakin työväestölle se olisi siunaus, vaikka markkinat äkkinäisen poliittisen siirtymän vuoksi hetken ehkä heilahtelisivatkin. Suomessa demariälymystön keskeinen tehtävä, eli työväenliikkeen henkinen korruptoiminen ja sen omaisuuden pistäminen lihoiksi, onkin jo suoritettu, joten jo näissä kunnallisvaaleissa demareiden entisten äänestäjien kannattaa miettiä mikä olisi se "oikeistopopulistinen" puolue, jolle äänensä antaisi. Se on sitten helpompi pistää myös ensi vuoden eurovaaleissa ja seuraavissa eduskuntavaaleissa oikeaan osoitteeseen, kun on jo kokemusta.

PS.

Rakkauden ja suvaitsevaisuuden aina maltillisen keskusteleva apostoli Osmo "Ode" Soininvaara on Tapio Tuurin lisäksi kirjoittanut aiheesta. En tiedä kuuluuko Soininvaara Paavo Lipposen demariälymystölistaan, mutta älylliseltä tasoltaan hän ainakin ehdottomasti siihen kuuluisi.

1 kommentti:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Päivä alkoi hyvin, kun sain välittää ilosanomaa. Jatketaan harjoituksia.