torstai 18. syyskuuta 2008

Rakkauden ministeriö 2.0

Rakkauden ministeriössä on menossa hanke, jota kaikkien mielipidetiedustelujen mukaan vastustaa vähintään yli puolet suomalaisista. Rakkauden ministeriö tekee kaikkensa lisätäkseen maahanmuuttajien määrän Suomessa samalle tasolle millä se on muissa Euroopan maissa, kuten Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Englannissa. Hankkeelle antaa kasvot Ritva "Iso hoitaja" Viljanen, joka on virassaan Tarja "Muumimamma" Halosen erityisestä tahdosta.

Kepudemarikokoomuksen sisäinen peli on likaista. Puolueen Kepuosasto ja Kokoomusosasto ovat ovelasti sanoutuneet kansan tahdon vastaisesta hankkeesta irti tarjoamalla Ison hoitajan tilalle omaa vaihtoehtoehtoaan, jonka kuitenkin tiedettiin tyssäävän Muumimamman päätökseen. Nyt on kuitenkin niin, että Puolueen noiden osastojen ehdokas olisi ajanut täsmälleen samaa politiikkaa kuin Iso hoitajakin. Vaihtoehto oli ainoastaan näennäinen. Se haluttiin esittää, jotta asemia Puolueen sisäisessä vallan ja rahan jaossa voitaisiin parannella. Rakkauden ministeriö, joka on entinen Suomen Sisäasianministeriö, kun on muiden ministeriöiden tapaan toimittava virasto, joka leimaa globaalin talouden käskyt ja Euroopan keskushallinnon säädökset lainvoimaisiksi entisen Suomen valtion teatraalisessa hallinnossa.

Jokainen kansanedustaja tietää mikä tilanne yllä mainituissa Euroopan maissa on ja kuinka vakavien ongelmien kanssa ne kamppailevat juuri maahanmuutosta johtuen. Yhdelläkään kansanedustajalla ei ole mitään keinoa tai suunnitelmaa, jolla Suomi onnistuisi ne ongelmat välttämään avatessaan rajojaan - muut Euroopan maat tiukentavat kilvan maahanmuuttolainsäädäntöään ja EY:n sisällä rajojen yli on helppo liikkua - massiiviselle maahanmuutolle. Rakkauden ministeriönkin lakiesitykset menevät vielä nykyään Eduskunnan päätettäviksi. Siksi jokaisen äänestäjän on hyvä seurata miten kukakin kansanedustaja tulee äänestämään. Mitkään selitykset eivät poista sitä tosiasiaa, että jokainen esityksen puolesta äänestänyt tietää äänestävänsä Suomen kansalle huonomman tulevaisuuden puolesta.

Kansanedustajista vähintään noin 80 prosenttia on Puolueen uskollisia jäseniä, minkä lisäksi siellä on vielä Vihreät nimellä kutsuttu suomalaisten potkimisyhdistys, jonka jäsenet ovat myös Ison hoitajan tunnollisia potilaita. On ikävää, että Eduskunnassa ei taida olla yhtään pokerin pelaajaa.

Juha Kettunen on arvioinut Bruce Bawerin kirjan While Europe Slept. Jokainen kansanedustaja voisi aivan hyvin lukea sen. Toisaalta politiikka, jossa Suomen pienet kaupungit muuttuvat laajoilta - lähinnä työväestön asuma-alueet sisältäviltä - osiltaan Amsterdamin, Antwerpenin, Birminghamin ja vastaavien kaltaisiksi paikoiksi, joita kukaan ei enää voi tuntea kodikseen on Puolueelle hyödyllistä. Itsetiedoton työvoima on halpaa työvoimaa.

God Save The Muumimama, cause tourists are money...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aloitin juuri Melanie Phillipsin Londonistanin, ja tuo Bawerin kirjakin pitäisi varmaan katsastaa.

Vaikka nuo Londonistanin alussa käsitellyt tapahtumat ovat tuttuja ja monissa blogeissa ruodittuja niin kyllä ne vaan kirjan sivuilla lyövät märän rätin lailla vasten kasvoja. Kettusta lainaten - kyllä nyt ihan oikeasti hävettää.

Vasarahammer kirjoitti...

Sozaburo on täysin oikeassa. Noissa kirjoissa ei sinänsä ole mitään uutta, mutta kirjoissa asiat on koottu yhteen tavalla, joka pistää ajattelemaan.

Bawerin kirjan arviot muslimien väestöosuuksista on arvioitu yläkanttiin. Toisaalta kukaan ei lopulta tiedä, kuinka paljon maahanmuuttajia esim. Ranskassa tai Britanniassa todellisuudessa on.

Jos ei muuta niin nuo kirjat ainakin paljastavat vihervasemmistolaisen älymystön älyllisen ja moraalisen konkurssin, joka nykyisin voidaan peittää vain salailun ja propagandan avulla.