sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Vuoden tuottaja

"Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain."

Tuollaisen ajatuksen tuotti aikanaan valtion korkea virkamies Johanna Suurpää. Hänet onkin syytä nimittää vuoden 2007 tuottajaksi.

Me kuluttajat kiitämme tuostakin tuotoksesta ja aiomme kuluttaa sen puhki. Se on mitä ytimekkäin kuvaus siitä miten nämä kapitalistista liikemiestä leikkivät virkamiehet elämästä ajattelevat ja miten he sitä lähestyvät.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Mark Steyn kirjoitti kahdesta nuoresta naisesta, jotka steriloivat itsensä, koska lasten ekologinen jalanjälki on suuri eivätkä nämä kaksi halunneet lisätä ympäristön kuormitusta.

Suomen somaliväestö on kiitettävästi kunnostautunut lasten hankkimisessa. Jos suomalainen ei suostu lapsia tekemään, joku muu tekee.

Dr. Doctor kirjoitti...

Suomalainen lapsi ei ole Suomalaisen yhteiskunnan tuotantokustannus vaan tuote, ainoa sellainen.

Dr. Doctor kirjoitti...

http://palanutsulake.blogspot.com/2007/12/vuoden-esteettinen-tekop-lausunto-2007.html

Anonyymi kirjoitti...

"Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain."

Kyynisyys on sallittua, jos se on hyvän asian puolesta. Maahanmuuttodiskurssin sääntö #1: mikä tahansa argumentti kelpaa maahanmuuton lisäämisen puolustajaksi, myös poliittisesti epäkorrekti, oikeistolainen tai kansalaista esineellistävä.

IDA kirjoitti...

Terveisiä Kymin viimeisten pontikankeittäjien perinnekillalta Ylihärmään.

Juuri tuo, että mikä tahansa näkemys kelpaa ja on hyvä kunhan se vain sopii tukemaan omaa ideologiaa kuvaa pahimpia mokuja erittäin hyvin.

Jos ihmisen sisällä ovat sekä hyvä, että paha ja raja niiden välillä kulkee hänessä itsessään, niin niiden sisässä on kaikki ilman mitään rajoja. Kaikki kelpaa ja persoona puuttuu.