maanantai 31. joulukuuta 2007

Statistiikkaa 3

Vuoden alusta 42 145 visiittiä ( pageviewejä on enempi, mutta en tiedä noiden eroa ), joista 14 802 on ollut absoluuttisen uniikkeja vierailijoita. Keskimäärin vierailijat ovat viipyneet 2 minuuttia 11 sekuntia, mutta mikä parasta 65,6 prosenttia vierailijoista on vanhoja tuttuja.

Otin varaslähdön jo viime vuoden puolella, mutta vuoden vaihteessa päätin, että kyllä tällaisia pitää pystyä kirjoittamaan vähintään yksi jokaiselle vuoden päivälle. Yleensä teen aina vähemmän, kuin alun perin olen suunnitellut, mutta nyt tuli tehtyä enemmän. Toisaalta ainakin puolet voisi pyyhkiä poiskin.

Ideani iskeä laajoille Google-markkinoille kiinankielisellä tekstillä "Minä olen Mao" meni totaalisesti penkin alle ja tuotti ainoastaan yhden osuman Tampereelta, työläiskaupungista, jossa tuskin kuitenkaan ostettaisiin mitään. Lukijoita oli kuitenkin selvästi enemmän kuin ne kaksi, jotka alkuun ajattelin olevan.

Kulttuurilehti Kerberos julkaisi yhden blogin kirjoituksista. Seuraavalla sivulla oli Lewis Carrollia, mikä tuntuu uskomattomalta. Olen varma, että tuon jälkeen voin olla vain jatkuvassa syöksykierteessä. Mutta ei se mitään, kaipa siitäkin voi raportoida.

Athletic Club ei kulkenut voitosta voittoon, mutta ei toisaalta tappiosta tappioonkaan. KTP ( tulee sanoista Kotkan Työväen Palloilijat ) pelasi ihan kunnollisen kauden ja Suomen maajoukkue hyvät/tyydyttävät EM-karsinnat. Mikä oleellisimmista huomioitakoot.

Radio Peilistä tuli juuri keskusteluohjelmaa, jossa Alex Stubb ja muut puhuivat Euroopan Unionista. Se innoitti rukoukseen uudelle vuodelle:

Hyvä Jumala,
varjele lapsia EU-nuorilta.

Hyvää Uutta vuotta.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näitä blogeja lukee ällistyttävä määrä ihmisiä.

Tietysti toivoisi, että määrä johtuu juttujen korkeasta tasosta, mutta ainakin omalta osaltani kyse lienee siitä, että asialle on tilaus. Mikä on minusta helvetin hyvä juttu.

Futisvuoden paras hetki oli kesäkuiden Bubi-matsi. Sitä ei unohda koskaan. Globaalisti se oli Messin maali.

IDA kirjoitti...

Taso on katsojan silmässä. Palloa vaan maaliin ;)

Messi on omaa luokkaansa, mutta Barcelona voisi lopettaa Ezquerron hautomisen ja potkaista sen Athleticiin vaikka väkisin.

Itselleni yksi kohokohta oli Bilbaon voitto Valenciasta ja ajattelin, että tästä se lähtee, mutta mutta...Ezquerro voisi vieläkin hallita maalinteon.

Vasarahammer kirjoitti...

Minäkin olen pitänyt sivuilla Sitemeteriä. Sen perusteella päättelisin, että suurin osa lukijoista on ns. vanhoja tuttuja. Joku on viime aikoina lueskellut juttuja jostain Turkista. Olisiko itse Tom Kankkonen vai joku kämy, joka sattuu olemaan töissä siellä?

Googlesta välillä joku löytää sivuille mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla.

Jalkapallovuoden kohokohta oli minulle liki vuosittainen matka Myllykoskelle katsomaan europeliä. Sää oli hyvä ja ainoa pitkä miinus tulee pitkistä jonoista makkarakioskille.

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvä tämä sun blogi on ollut - kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko kysyä,

1. Mistä Athletic alunperin?
2. Oletko käynyt paikanpäällä katsomassa?
3. Eikö se Ezquerro ole ollut lähdössä jo monta vuotta? Mikä siinä mättää?

Ilkka kirjoitti...

Minen tiedä muuta kuin haluan radikalisoituneessa mielentilassani toivottaa IDAlle & muulle vakiolukijaporukalle mukavaa vuotta 2008. Yritän hukuttaa radikalismini halpaan valkoviiniin jota jokunen pullo vielä saatavilla. Ja sitemeter rekisteröinee mut irlantilaiseksi mikä oikein onkin ;)

Sinänsä ydinaseet ois ainaisen narisemisen sijasta varteenotettava vaihtoehto. Meillä valkoisilla superihmisillä kun on vielä tämä tekniikka hallussa ;)

IDA kirjoitti...

kumitonttu: Kiitos.

1. Mistä Athletic alunperin?

Siis kannatus?

Itselläni se lähti 80-luvulla, kun näin ja ennen kaikkea kuulin muutamia pelejä ja joukkue jotenkin muistutti minusta KTP:tä ( jalkapallo ), silloista Detroit Pistonsia ja silloista Helsingin Namikaa. Siis asenteeltaan ja otteeltaan.

Tästä voisi oikeastaan tehdä pitkän jutun siitä, kun katselin Bilbaossa telkkarista livenä kuinka Bostonin laiskapaska Kevin McHale upotti Pistonsit viime hetken kolmosella ja kuinka silloin oivalsin että jne...:)

Silloin en piitannut, enkä edes tiennyt tästä baskinationalismista, mutta nykyinen innostus pohjautuu taas siihen. Minusta on yksinkertaisesti hienoa, että joku jaksaa painaa omillaan ja kieltäytyy menemästä mukaan nykyiseen pelleilyyn.

2. Oletko käynyt paikanpäällä katsomassa?

Muutaman pelin noihin aikoihin. Kuitenkin se tunnelma ja meininki mikä oli on jäänyt enemmän mieleen.

3. Eikö se Ezquerro ole ollut lähdössä jo monta vuotta? Mikä siinä mättää?

Ilmeisesti ihan vaan se, että Barcelona maksaa parempaa palkkaa.

Ilkka:

Tähdätään rakentavaan ydinenergiaan. Mokut eivät vaan osaa tehdä sitä. :)

Ilkka kirjoitti...

Miksi tämän päivän (1.1) postaus katosi?

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh kylläpä on ollut kävijöitä!
Hyvää uutta vuotta!

IDA kirjoitti...

"Miksi tämän päivän (1.1) postaus katosi?"

Vahingossa poistin sen yhden vedoksen sijasta.

Anonyymi kirjoitti...

JeesJees! Hyvää settiä. Vaikka olenkin pääsääntöisesti lopettanut blogeissa roikkumisen niin tämä on kuitenkin säännöllisen tarkkailun alaisena.

Terveisin jumalaton yltiöliberaali.