tiistai 11. joulukuuta 2007

Pääministerin haastattelutunti

- Herra pääministeri, pitäisikö islamofobia kriminalisoida?
- Minusta asiaa pitää vakavasti harkita.
- Aikooko hallitus ryhtyä mihinkään toimiin?
- Ei mennä nyt asioiden edelle. Odotetaan millainen päätös EU:ssa saadaan aikaan. Me kyllä tuemme sitten sitä päätöstä kaikella voimallamme.
- Olemmeko tehneet afrikkalaisista neekereitä, jotta voisimme hahmottaa itsemme oikeina ja normaaleina, kuten Marjo Kaartinen sanoo?
- Hallituksessa me lähdemme kyllä siitä ehdottomasta näkemyksestä, että Suomi kuuluu kaikille.
- Kiitos, herra pääministeri.
- Kiitos, hyvät ihmiset.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi "me olemme tehneet afrikkalaisista neekereitä" -juttu naurattaa sitä enemmän, mitä useammin se tulee jossain vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon neekerinvalmistusväittämään osaan vastata vain: 'ketkä helvetin me?'

Muistuupa mieleeni, kun olin eräällä orjatilalla mansikoita poimimassa 90-luvun alussa. Poimijaporukassa oli muuan virolaisnainen, jolle työkeikka Suomeen oli ilmeisen voimauttava kokemus.

Eräänä päivänä sitten tilalle tuli tutustumaan eräitä afrikkalaisperäisiä henkilöitä, tiedättehän, sellaisia joista Marjo-täti tekee neekereitä. Kun delegaatio oli lähtenyt, tuli virolaisnainen selittämään minulle silmät loistaen, että ei hän ole vaan ennen nähnyt oikeita neekereitä muualla kuin televisiossa. Hänen innostuksensa oli oikeasti aika söpöä.

Aina välillä sitä kaipaa noita viattomuuden aikoja, jolloin toinen oli oikeasti toinen eikä neekereistä tarvinnut erikseen tehdä neekereitä.