keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Hyvää telkkariohjelmaa

Diana West haastattelee Patrick Buchanania. Valitettavasti tuo toimii vain Real Playerilla. Sivuilla näyttäisi olevan muutenkin mielenkiintoista ohjelmaa.

Nuo olisivat muuten varmasti edullisia hankintoja myös rakkaalle Yleisradiollemme, joka juuri käytti puolet TV-uutisten ajasta sen pohtimiseen mahtaako Ruotsin prinsessa mennä naimisiin.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Minä muistan, että iltapäivälehdissä oli vielä 80-luvulla ja 90-luvun alkupuolella uutisia. Nyt siellä on ruokaohjeita ja julkkisjuoruja.

Sama on tapahtunut myös telkkarissa, jossa päivän sana on englantilaisittain "dumbing down". Ilmankos tv-luvan irtisanominen on yleistynyt.

IDA kirjoitti...

Pääjohtajan omin sanoin: so fucking what?

Lehdillä tuo kai johtuu osittain omistussuhteiden muutoksesta. Sama yhtiö tekee paskaa TV-ohjelmaa ja lehtien on sitten buffattava niitä ohjelmia jutuissaan.

YLEä on vaikeampi käsittää. En usko, että he edes miettivät sitä mahdollisuutta, että irtisanomiset johtuisivat ärhäkän ja monipuolisen asiasisällön puutteesta. Eivätköhän he suunnittele jotain omia tosiTV-ohjelmiaan katsojien miellyttämiseksi. Veikkaisin niin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai siinä auta muu kuin perustaa oma TV-kanava. Kanavalla esiintyisivät vain sellaiset suomalaiset julkkikset, toimittajat, taiteilijat ja poliitikot, jotka vastustavat monikulttuurisuutta, punavihreilyä yms. Kyllähän siitä saisi nopeasti kaupallisen ja kannattavan kanavan, kun mainostajia alkaisi vyöryä. Tietenkin kaikkien monikulttuurisuutta vastustavien kotimaisten keskusteluohjelmien ja dokumenttien ohessa näytettäisiin myös hyvää viihdettä.

IDA kirjoitti...

Ironia on taitolaji, joiltain se sujuu hyvinkin ja toisilta taas huonommin. Yrittää kannattaa kuitenkin aina ;)

YLE on meidän kaikkien omistama. Ei ole mitään syytä suhtautua siihen kuin tavalliseen maksutelevisioon.