lauantai 9. toukokuuta 2020

Kotka - Kouvola Express


Kraftwerk muistuttaa omalla oudolla tavallaan keskiaikaista musiikkia. Kaupungista kaupunkiin apostolinkyydillä tai hevospelillä kuljeskeleva, kummallisista tapauksista lauleskeleva trubaduuri on noussut junaan tai lentokoneeseen, mutta musiikki kulkee edelleen samalla otteella. Se tarkkailee ympäristöä, viihdyttää sitä ja poimii siitä aiheita eikä ollenkaan vaivu uudemmalle musiikille ominaiseen syvälliseen ( useimmiten pateettiseen ) itsetutkiskeluun. Kappaleet tuovat mieleen tiloja ympäristöstä sen sijaan, että ne pakottaisivat sisäisiä mielentiloja ympäristön märehdittäväksi. Tämä on oikea suunta.

Kraftwerk olisi terveellistä musiikkia kuunneltavaksi myös moderneille asemille ja seisakkeille tarroja liimaavalle ja graffiteja ruiskivalle nuorisollemme.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin tänne kun ei ole enää isäm maan puollustajien palstalle tunnuksia.

Huhtasaari on adventisti ja niillä on paitsi puolustaa Israelia, myös tapana noudattaa vanhatestamentillisia ruokaohjeita. Ei siis mikään ihme tuo mainittu juutalainen ruokavalio. Sitä ihmettelen, miten toimittelia jaksaa uutisoida moista ja miksi ylirabbi nolaa itsensä tuolla tavoin. Ennenvanhaa toimittajat tekivät taustatyötä. Asia jota toimitteliat eivät ymmärrä.

No, ihan kaikki uskovaiset ovat mielevvikasia, joten se siitä.

IDA kirjoitti...

Ei minua ainakaan ole diagnosoitu mielenvikaiseksi. Pikemminkin päinvastoin ja enenmmän onkin häiritty mielenvikaisuuden puutteen vuoksi. Diagnoosi kyllä siis kelpaisi minulle ihan hyvin. Mistäs sellaisen saisi?

QroquiusKad kirjoitti...

Kaipa joku yksityisvastaanottoa pitävä psykiatri voisi lievän masennuksen diagnosoida pyydettäessä? Mutta olisiko siinä tarpeeksi mielenvikaisuutta?
Hupiesiintyjä Riku Nieminen sai omien sanojensa mukaan rauhanaikaisen vapautuksen asevelvollisuudesta juuri tuolla diagnoosilla, joten ei se ihan mitätönkään ole?

IDA kirjoitti...

Ei ole oikein valehdella. Kun ei ole masentunut niin ei vain ole. Ehkä tämä voitaisiin laskea silkaksi hulluudeksi, että ei valehtele lääkärille vaivoistaan?