tiistai 26. toukokuuta 2020

Maalauksia 001

Telebaarin asiakas

Ei oikein ole inspiraatiota kirjoittaa. Kaikki järki on nykyisin kirkossa, eikä tähän blogiin välttämättä sovellu siitä kirjoittaminen. Ihmisten tapa pitää kiinni näkemyksistään viimeiseen asti on paitsi ärsyttävä myös hyödyllinen. Ilman sitä ei asioita tulisi pengottua loppuun asti eikä niiden kaikkia puolia tulisi valaistua. Politiikassa se on tietysti tuhoisaa: Suomi eroaa eurosta sitten, kun eurossa on mahdotonta olla, Suomi lopettaa kulttuurilleen ja taloudelleen haitallisen maahanmuuton sitten, kun se on pakko, eikä asia enää ole valtiollisten elinten hallinnassa. Luontoa ruvetaan globaalisti suojelemaan sitten, kun vain todella harvoilla on, niiden lisäksi joiden on pakko, varaa asua metropoleissa. Kansakunnat itsenäistyvät siinä vaiheessa, kun nykyinen järjestelmä romahtaa, eikä Eurooppa ole siinä näyttämässä tietä muille kansakunnille. Toivotaan, että kuitenkin seuraa perässä.

Ehkä liiallista pessimismiä, koska onhan aina mahdollista, että suurin osa ihmisistä järkiintyy. Se kuitenkin tapahtuu lokaalisti, eikä globaalisti, joten politiikalle, ja sen kautta tavoiteltaville asioille, on aina tilansa. Joka tapauksessa...

... koska keksin Androidin Painterin olemassaolon rupean julkaisemaan sillä sutimiani maalauksia ja piirustuksia täällä. Jos mieleen tulee jotain tekstiä kirjoitan sen niiden oheen. Tuollaisia ainakin alkuinnoituksessa tekee useita päivän aikana, mutta en kyllä julkaise kuin korkeintaan yhden päivässä.

Ei kommentteja: