tiistai 8. kesäkuuta 2010

Puolueeton media

En päässyt Halla-ahon oikeudenkäyntiin rakennuspuuhien vuoksi. Valtakunnallinen, puolueeton ja ammattitaitoinen mediakin huomasi, että tietty aatteellinen ja ideologinen ryhdikkyys jäi nyt puuttumaan. Tuomio, jonka kaiken järjen mukaan pitäisi olla vapauttava tulee ilmeisesti vasta elokuussa.

Odotan innolla verkkoraportteja ja puheiden julkaisua, koska verkko on näissä uutisasioissa aina ja ilmeisen poikkeuksetta perinteistä mediaa luotettavampi.

7 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Puolueettoman uutisen mukaan läsnä oli partaisia ja huonoryhtisiä ihmisiä. Olivat ehkä vielä rumasti pukeutuneita? On se kamalaa sakkia... Muta mitä väärin ajattelijat muutakaan vloisivat olla kuin huonoryhtisiä?

IDA kirjoitti...

Niinpä. "Kaikkia yhdisti parrakas ja huonoryhtinen olemus". Mulle itselleni oli täydellinen yllätys, että olen sokea. Onneksi MTV3 näkee ;)

Imulippo kirjoitti...

Tuo viimeinen kappale parroista ja huonoista ryhdeistä on myöhemmin vielä poistettu joten sekin kertoo omaa kieltään jutun loppuun asti miettimisestä. Ihan hyvä, että toimituksessa tehdään töitä tunteella koska jotenkinhan se palkka on ansaittava.

IDA kirjoitti...

Kuvia huonoryhtisistä ja parrakkaista:

Tässä.

Mitä ilmeisimmin tässä on loukattu meitsin kummia, joten...:)

Maikkarin roskauutisoinnin taustoja täällä. Tuskin modernia mediataloa hävettää.

Imulippo kirjoitti...

Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen mutta otsikkoon kylläkin.

Yleltä tuli eilen hyvä näyte Eurooppalaisen tiedonvälityksen tasosta. Mukaan oli ympätty kiintiökuulapäät edustamaan "fasistista äärioikeistoa" jotta poliitikkoihinsa tyytymättömien normikansalaisten mielipiteet saatiin tarkoitushakuisesti näyttämään äärimmäisen äärioikeistolaiselta ääriytymiseltä. Saksalaisen tiedusteluelimen, Bundesamt für Verfassungsschutzin päällikkö, Claudia Schmid kiteytti oman käsityksensä demokratiasta hyvin: (37:10 ->)

"Äärioikeisto tavoittelee valtiota joka ei ole demokratiamme mukainen. Sille valtiolle on tyypillistä siirtolaisten eriarvoinen kohtelu, rasistinen maailmankuva ja jopa antisemitistiset painotukset."

Onneksi sentään kyseisen elimen "tärkein työ on taistelu islamistista terrorismia vastaan" koska kansanvallan tulkinnassa rajoja on modernille vasemmistolle tyypilliseen tapaan jonkin verran venytetty.

Suostuisikohan YLE lähettämään ohjelmaa jossa kauhuelokuvista tutuilla ääniefekteillä höystettäisiin kertomusta vasemmistolaisten (jutun kirjoittaja Ari Lahdenmäki on tekemisissä vasemmistonuorten kanssa) toimista saattaa yleisen demokratiakäsityksen vastainen hallinto voimaan?

James Hirvisaaren sanoin: "riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita".

Metallityöväenliitto kirjoitti...

En päässyt Halla-ahon oikeudenkäyntiin rakennuspuuhien vuoksi.

Edellytettiinkö kaikilta läsnäoloa?

IDA kirjoitti...

Edellytettiinkö kaikilta läsnäoloa?

:D

Ei toki. Tämä ei ollut velvoittava pyhä.