perjantai 25. kesäkuuta 2010

Myssypäät

Kommentoijan mukaan kannatan jakobiineja. En ymmärrä väitettä. Kannatan Portugalia, Paraguayta, Japania Saksaa ja Uruguayta käännetyssä järjestyksessä. Tässä ei ole mitään jakobiininomaista.

Olisikin kiva tietää keitä ne on ne jakobiinit?

4 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Mitä helvettiä, olen lähes samaa mieltä, joskin hieman eri järjestyksessä ja muodossa; eli Paraguayta, Uruguayta, Tanskaa, Saksaa ja Japania kannatan.

Brasilian ja Portugalin peli on ollut sitä tyypillistä henkilökohtaisiin suorituksiin perustuvaa ikävää, konemaista syöttöpeliä. 0-0 oli varsin oikeutettu tulos kummankin kannalta.

Morten Olsen, niin kuin myös Jon Dahl Tomasson, ovat olleet liian kauan Tanskan vastuullisina henkilöinä jotta yksilöt voisivat tuntea olevansa vapaita ennakkoluulottomaan, uuden luomiseen ilman vastuuta seurauksista. Tanska voi hyvinkin olla kahden vuoden päästä kisojen ylläripylläri, kunhan vain liitto uskaltaa panostaa uuteen Richard Møller Nielseniin eikä jää roikkumaan jonkin kuluneen Sepp Piontekkin perään.

Neljännesvälierä: Paraguay vs Japani :)

Kumitonttu kirjoitti...

Paraguay ja Uruguay?

On vain kaksi maajoukkuetta, joita jokaisen konservatiivin tulee kannattaa: Brasilia ja Hollanti. Muiden fanittaminen on vääräuskoisuutta. Luotettavasta lähteestä saamieni tietojen mukaan ne ovat ainoat maat, joissa pelataan jalkapalloa.

IDA kirjoitti...

"Luotettavasta lähteestä saamieni tietojen mukaan ne ovat ainoat maat, joissa pelataan jalkapalloa".

Oliko tämän luotettavan lähteen tunnussana "Ik heet kissa" ?

Kumitonttu kirjoitti...

"Ik heet kissa"

Täh?+