perjantai 4. kesäkuuta 2010

Lokalisaatio II


Kotka: Puolustusvoimien paraati, järjestäjänä puolustusvoimat.
Kymi: Syntymäpäivät, järjestäjänä ihmiset.
Kouvola: Kuukauden ensimmäisen perjantain adoraatio, järjestäjänä kirkko.
Jossain: Kirjarovio, järjestäjänä sivistysjärjestö Vapaa-ajattelijat.

Ei paljoakaan järkeä stressata yhtään mitään siitä mitä idiootit tekevät kasvottomissa tilaisuuksissaan jossain. Pidetään asia kuitenkin mielessä, koska se oli historiallinen munaus.

4 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Tuo piirustus on hieno! Anteeksi maalaisuuteni, mutta onko se sun itte tekemä?

Tuo Eaglesin biisi on hirveä. Makuasiahan se on, mutta silti. Tässä on kesäiltaan sopivaa fiilistelyä. Joss kävi Kultsalla reilu kuukais sitten.

IDA kirjoitti...

Tuo piirustus on hieno! Anteeksi maalaisuuteni, mutta onko se sun itte tekemä?

Se on "maalattu" valokuvan päälle. Poptaidetta :D

Itse pidän juuri tuosta Eaglesin kappaleesta. Eagles on muutenkin mainettaan parempi yhtye vaikka ei nyt mitenkään järisyttävä.

Tiedemies kirjoitti...

Mitä enemmän tätä juttua julistat, sitä enemmän alan uskoa, että Vapaa-ajattelijat tekivät oikein. Se, että tyhmä teekkarivitsi jaksaa loukata tai että sitä pidetään "historiallisena", on selvä osoitus, että tempaus oli äärimmäisen tarpeellinen.

Jotkus sentään osaavat reagoida tyylikkäästikin, lapsellisen narinan sijaan.

IDA kirjoitti...

En minä ole loukkaantunut. Ja olihan kyseessä historiallinen tapahtuma. Vapaa-ajattelijat ( ja ateistit ) määrittyvät tämän kautta samalla tavoin kuin sinä väännät jotain Galilein kotiarestia tai Beatles levyjen rikkomista konservatiivien syntinä.

Enää teidän ei tarvitse rimpuilla irti Neuvostoliitosta, kun te näytitte, että te joka tapauksessa tekisitte sen taas itse, jos pystyisitte ;)