tiistai 15. kesäkuuta 2010

MM 2010

Tunnen velvollisuudekseni kirjoittaa jotain jalkapallon MM-kisoista, joten todetaan suoraan ja selkeästi, että "ohh".

Antti Muurinen useammin kommentoimaan kisastudioon niin hyvä tulee. Kisat voittaa lopulta joku joukkue, joka on voittanut ne aikaisemminkin. Veikkaan Saksaa, Argentiinaa tai Italiaa, mutta toki toivon Uruguayn voittoa.

Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että tämä U.G Otrunin kuvaus Japanin ja Korean yhdessä järjestämistä kisoista vuodelta 2002 pätee yhä edelleen. Eli ei näistä mitään tulee ja väärät joukkueet voittaa kuitenkin. Eteenpäin on siitä huolimatta menty. Suomi on seuraavissa EM-kisoissa kahden vuoden päästä jo ilman muuta mukana. Onhan Alajakin Etelä-Afrikassa.

Totuus.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Uhh...

Kirjoitus Hakan kiimasta Belgi-alianssia vastaan kestää ajan hammasta.

Timo kirjoitti...

Anan ruuminosalle pitäis kuulemma tehdä jotain. Jotkut sedät sanoi niin.

Anonyymi kirjoitti...

Uruguay on tavallaan symppis. Se tulee Etelä-Amerikasta mutta on kuitenkin ns. pieni maa. Hieman vaihtelua sille ettei aina vaan Brasilia tai Argentiina menesty. Ehkä menee jatkoon kun voitti isännät 3-0. Diego Forlan on päässyt vauhtiin.

Saksa taitaa muutoin olla minulle se perinnesuosikki.

Tiedemies kirjoitti...

Uruguay taitaa olla varma jatkoon menijä. Itse veikkasin sen voittavan nämä kisat.

IDA kirjoitti...

Uruguay taitaa olla varma jatkoon menijä. Itse veikkasin sen voittavan nämä kisat.

Samoin. Uruguay on ollut todella hyvä. Tasapeli Meksikon kanssa riittää molemmille jatkoon, joten tulee olemaan mielenkiintoinen kikkailupeli, kun joukkueet yrittävä esittää, että pelissä pitäisi tehdä maaleja.

Bilbaon "jesuiitat" voisivat ryhtyä töihin ja tutkimaan ehdottoman todenmukaisesti näiden Uruguayn ja Meksikon pelaajien baskilaisia sukujuuria :D