perjantai 11. kesäkuuta 2010

Rappion syvyys osa en edes muiista.

Lukioikäiset teinit eivät osaa suomea ja valtakunnan yhteiskunnallinen media tekstailee heille: "Hei tunnettex te sen?" Tätä ei ehkä enää voi alittaa.

Kun koko maalla on aihetta hävetä kannattaisi hylätä vanhat välineet ja siirtää vanhat ideat sinne missä on uutta maata. Noin henkisessä mielessä siis.

8 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Eniten minua tässä median rakenteellinen pahuus ihmetyttää. Ei mitään rajaa keinoilla, jos näyttää skandaalin teko mahdolliselta.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos hyvästä jutusta ja linkistä! Ikelle vittuilu on kovinta, mihin Sekoomuksessa nykyisin pystytään, kun koko sakki on niin hyvinvointivaltion pauloissa kun vaan olla osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tässä eniten ihmetyttää Kanervan rakenteellinen typeryys. Eikö se nyt jo voisi oppia, että haarojen välistä ohjautuva poliitikko kärähtää aina ja kaikkein varmimmin netissä. Tästä on tarpeetonta syyttää mediaa vai pitäisikö tällaiset jutut sensuroida aitoon neuvostotyyliin.

IDA kirjoitti...

Tästä on tarpeetonta syyttää mediaa vai pitäisikö tällaiset jutut sensuroida aitoon neuvostotyyliin.

No siis pitäisi nimenomaan.

Ota huomioon, että tuo tyttö on vasta 16-vuotias ja media on täysin valmis pilaamaan hänen elämänsä. Se on, niin kuin Kari Rydman tuossa yllä sanoi, ihan silkkaa pahuutta. Ei sitä kannata selitellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai se, että uhrit/osapuolet ovat nuoria, merkitse vaikenemista. Minusta pikemminkin päin vastoin.

Jos näkyvässä julkisessa tehtävässä oleva osoittaa jatkuvasti huonoa arvostelukykyä, niin eläisimme oudossa yhteiskunnassa, ellei siitä raportoitaisi.

Olen kuvitellut, että nimenomaan hommaforumistit ilmoittautuvat aina rinta rottingilla sananvapauden kannattajien joukko-osastoon.

Vasarahammer kirjoitti...

Kokoomuksen puoluekokouksessa hyväksyttiin kannanotto, jolla ajetaan "sukupuolineutraalia" avioliittoa.

IDA kirjoitti...

Olen kuvitellut, että nimenomaan hommaforumistit ilmoittautuvat aina rinta rottingilla sananvapauden kannattajien joukko-osastoon.

Ei tähän nyt kannata muita sotkea, eikä kyse minusta ole sananvapaudesta vaan siitä mistä yhteiskunnallisista aiheista lehdet kirjoittavat. Oli tuossa nyt tapahtunut mitä tahansa niin varsinaisesta ahdistelusta ei kaiketi ole kysymys.

Tämä on vastaava tapaus kuin esimerkiksi Rosa Meriläisen pilvikohu, Vanhasen tyttöystävä tai aiempi kohu, joka pudotti Kanervan ministerin paikalta. Olisi erittäin paljon ihan painavia, yhteiskunnallisia syitä, joiden kautta kyseisiä tyyppejä voisi arvostella.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän kannattaa sotkea ainakin periaatteet mukaan. Siksi tuntuu oudolta, jos Muhammedista piirretään pilakuvaa (mitä en pidä paheksuttavana) ja toisaalta ollaan huolissaan ministerin törmäilyistä raportoitaessa. Tämä on minusta kohtalaisen selkeä ilmaisunvapauteen liittyvä kysymys.

Kuvaavaa on, että (paska)lehdistön mukaan Kanerva on hakeutunut ongelmansa kanssa hoitoon, mikä on ihan hieno asia. Olisikohan sitä tapahtunut ilman ärhäkkää lehdistöä?