lauantai 16. marraskuuta 2013

Poliiittisen korreuktiuden huipentuma
IDA, sinulla on porttikielto tälle keskustelualueelle!
Moderaatiolle haistattelu
Porttikieltosi on asettettu päättymään 06.12.2013, 22:21:25.


Just, just. Sanatarkasti kirjoitin, että haistakaa pitkä ja kanootinmuotoinen piparkakku. Aika herkässä on Suomalaisessa, muka poliittisesti epäkorrektissa keskustelussa, liipasinsormi, kun valheen isiä arvostellaan.

Esitänkin tässä julkisesti kysymyksen onko Hommaforumilla oikeus keskustella mistään tai puhua mistään, mikä on kommunistiselle ja punavihreälle agendalle vahingollista?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun itsellä menee päin persettä, voi kai tästä huvittuakin: ilmianna kommunisti tai viherpunikki tai muuten epätoivottava henkilö anti-kommunistiselle liitolle.

-U

IDA kirjoitti...

No en tiedä. Toimin politiikassa täysin julkisesti. Latelen näitä, kun ne tulevat vastaan. Ei tässä mitään ilmiantoa ole, vaan raportoin siitä mitä omalla koneella näkyy.

Vähän se nyt on ihme, kun kyseinen palsta mainostaa itseään jonain avoimena palstana.

Anonyymi kirjoitti...

En halunnut pahaa, muuta kuin purkaa omaa päin sitä mennyttä... Toivon sinulle IDA, kaikesta erimielisyydestä huolimatta, Jumalan siunausta. Ja olet monessa asiassa osoittanut olevasi hyvä ihminen.

-U

Rocceri kirjoitti...

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/testaa_miten_suvaitsevainen_olet

Sieltä IDA testaamaan, tiiä vaikka tulos yllättäis.

Vasarahammer kirjoitti...

Toista se on Skotlannissa, eiku Hommaforumilla.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei oo totta - haistattelu moderoinnille. Kyllä ne on oikeesti tyhmiä. Tähän asti olen kuvitellut että Fobban takia matiasturkkilat ja junakohtaukset toimivat miten toimivat, mutta tämä tapaus osoittaa selvästi, että heiltä puuttuu elämänkokemus.

IDA kirjoitti...

No on tämä ihmeellistä kyllä. Moderaation arvostelu moderaation arvostelulle varatussa ketjussa.

Joka tapauksessa pidän tuon Kokoomuksen eurooppalaisuuden mielessä ja palaan siihen ennen vaaleja, vaikka Hommaforum käteistä ja haloskaa kannattaakin.

Melkein voisi kysyä paljonko Olli Rehn Miniluville ja Junikselle maksaa avoimen kansalaiskeskustelun moderoinnista :D

DuPont kirjoitti...

No, 20 päivää, vai mitä sitten saitkaan Hommalta bannia, on vähän liikaa. Bannia en kyseenalaista.

Tuo kokkariperkele on sinänsä ajoittain aika törkimys. Suurisuu, jolla on lopulta aika vähän todellista sanottavaa.

Mutta itse taisit lähteä mukaan, ts. provosoiduit törkykommenteista.

IDA kirjoitti...

Kai sitä nyt vapaassa keskustelussa saa provosoitua, jos provosoidaan?

Ei kai tässä mitään demareita sentään olla?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä liittyy tangentuaalisesti asiaan. On väärin, että Kumitonttu ottaa mitään kantaa sananvapauden kysymyksiin. Taas hänen käsitteistöään kritisoidakseni esitin:

"Pörri, aika harva nyt näkee sääntelyn ja vapauden toisiaan korreloiviksi, puhtaiksi vastavoimiksi. Toinen on taloudellinen käsite, toinen vähintään liittyy ihmiseen ellei peräti kokemukseen.

Kumitontulla ei kyllä ole mitään oikeutta jakaa näkemystä, että käsitteet pidetään tarkoituksella sekavina, ellei se ole painottunut hänen omiin tarkoituksiinsa. Luuletko, että huvikseni en enää saa ilmaista täällä mielipidettäni siitä, kuinka vääristelet käsitteitä ja ihmisten tarkoituksia?

-U"

-Pitäisikö niiden, jotka puhtaasti käyttävät sananvapauttaan vain hyväksytysti oman etunsa tarkoituksiin, olla käyttämättä sananvapauskäsitettä ollenkaan? Muuten se on häpeällistä, eikä siinä käsite varsinkaan vastaa tarkoitustaan.

Asiaa edellä hän tietysti oli määritellessään keskustelunaiheekseen, kuinka väärin käsitteitä käytetään. http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/11/korporaatio.html. Aluksi ajattelin, että hän on vitsiniekka, mutta näiden vuosien jälkeen en usko, että kenenkään tarmo riittäisi moiseen.

-U

Kumitonttu kirjoitti...

Anteeks Ida, poista nää kommentit jos haluat.

-U esitti lapsellisia olkiukkoja blogissani klassisesta liberalismista. Hänelle tarjottiin paria kirjaa, joista hän voisi saada perehdytystä kyseiseen aatteeseen. Hänen ilmoitettuaan ettei ole halukas näkemään vaivaa sen eteen vaan mieluummin aukoo päätään, totesin että arvostaakseni blogini lukijoita en haaskaa heidän aikaansa julkaisemalla lisää kommenttejansa.

Kuten nytkin hänen riekkumisensa sananvapauden tiimoilta paljastaa, -U:n kyky ymmärtää aihepiiriä on vajavainen.

Anonyymi kirjoitti...

No, jos vaikka tuohon kysymykseen: onko sääntely vapauden vastakohta? Jos on, miten? Nämä käsitteet eivät kuitenkaan korreloi ihmisen tasolla, ainoastaan teennäisenä vastakohtana.

Moni haluaa tehdä mitä haluaa aivan muu mielessään kuin raha. Rahan ei pidä olla se, mikä vapauden kohde on, koska silloin se ei ole vapautta. Jos vapauden kohde on raha...

Minä en siis kannata puhdasta vapautta tai nominalismia, mutta näiden libertaristien selitykset ovat niin helposti kumottavissa ettei tosikaan.

Heille kokemus on pankkitili: Pörrihän sanoi, vai olitko se sinä, että mikä ongelma meillä on nähdä ihmisen arvo mitattavana yksikkönä - rahana. Silloin on turha kirjoittaa tarkoituksenmukaisesta käsitteiden väärinkäytöstä.

-U

IDA kirjoitti...

No eipä tapella kuitenkaan. U on ilmeisesti vähän herkkä suuttumaan. No kukapa ei olisi :D

Itse edelleen ihmettelen miten kokoomuslaiset voivat pokkana, jopa äärioikeistolaisen palstan suojeluksessa, solvata katolista kirkkoa pedofiilijärjestöksi, mutta lieksalainen perussuomalainen ei saa edes sanoa sanaa somali.