maanantai 25. marraskuuta 2013

Kokoomus vaikeneeEurovaaleja odotellen odotan Kokoomuksen kantaa siihen miten sen edustaja, joka julkisesti väittää paavin olevan maailman suurimman pedofiilijärjestön johtaja, voi samaan aikaan vapaasti ja täysin ilman mitää rajoitteita koulukiusata pienempiä puolueita?

Ennen eurovaaleja, niiden jälkeen, ja itse asiassa koko ajan tieto siitä mikä puolue te olette toimitetaan CDU:n tietoon.

6 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Konservatismia, liberalismia ja libertarismia - siis kolmea suurta poliittista pääfilosofiaa - tutkivassa sarjassani on ilmestynyt uusin osa:

Vertailussa konservatismi, liberalismi ja libertarismi. Osa 2.

Käsittelen tekstissä miten eri filosofiat suhtautuvat mm. rahankäyttöön, työnantaja/työntekijä -suhteisiin ja isänmaallisuuteen.

Aiemmat osat voi lukea tästä:

"The big three" suuressa syysvertailussa - konservatismi, liberalismi ja libertarismi

Jälkipohdintoja konservatismin, liberalismin ja libertarismin vertailuun

Anonyymi kirjoitti...

OT: etkö sinä voi uskoa vain uskoosi? Miksi sinun pitää uskoa myös politiikkaan samalla antaumuksella. Se saa uskosi kuulostamaan vain identiteettiisi sopivalta purkaukselta?

Ai niin, olit politikoiva ja maallinen katolinen.

-U

IDA kirjoitti...

En ole. Kiinnitän vain huomiota tuohon miten eri tavoin media ja oikeuslaitos kohtelevat eri näkemyksiä.

Kuka tahansa PS:n paikallispolitiikko olisi vastaavasta lauseesta, kohdistuen mihin tahansa "ulkomaalaiseen" ryhmään median hampaissa ja Soinilta kyseltäisiin kommentteja. Toisaalta taas jokainen, joka lausuisi islamista samaa olisi valtionsyyttäjän toimesta oikeuden edessä.

Suomalaisesta konsensuksesta taas kertoo oleellisen se, että kun kiinnittää asiaan huomiota Hommaforumilla, joka on "epäkorrekti" palsta, niin saa sinne bannit. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli todellakin off-topic tai vierestä. En itsekään hyväksy tuollaista kannanottoa. Mutta jokin puoluejärjestelmä aina pitää liittää mukaan - enkä usko että se ei olisi tehokeino, eräänlainen ihmisen topos.

-U

IDA kirjoitti...

Nopeasti naputtelin, enkä jaksa taustoittaa tällaisia.

Tässä siis on taustalla se, että ensin joku PS:n edustaja oletetusti oli sanonut kahvilassa jotain Lieksan somaleista. Tästä jeesusteltiin Hommassa monta ketjua. Tämä kokoomuslainen taas on näissä aina suuna päänä mestaroimassa. Esimerkiksi Junes Lokan harrastamaa huorittelua - joka minustakin on törkeää käytöstä - hän oli asiallisin sanankääntein tuomitsemassa. Paavi Franciscusta sama tyyppi kuitenkin samoi maailman suurimman pedofiilijärjestön johtajaksi. Huomautin siitä, jolloin Homman moderaatio syöksyi välittömästi väliin.

Jos väittää islamista vastaava joutuu oikeuteen ja saa tuomion. Jos perussuomalainen paikallisvaikuttaja sanoo vastaavaa mistä tahansa ulkomaalaisryhmästä, hänet tuomitaaan "moraalisesti" julkisuudessa ja sanomista pidetään puolueen kantana.

Ei tässä sen kummempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa tuntematta, kuulostaa kohtuuttomalle - mutten osaa sanoa. On niin monta asiaa taas, henkilökohtaisessa jupakassasi homma tuntui ylireagoineen, mutta onneksi ei ole minun asiani. :-)

-U