perjantai 4. heinäkuuta 2008

Todellisuus

Ei muuta, kun kaasua.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

On kummallista, että aina lisää rahaa tarvitessaan valtio kääntyy työssäkäyvän autoilijan puoleen. Sitten kun satoja tuhansia rekkoja, vieläpä vieraan maan, kulkee tieverkkoamme kuluttamassa, niiltä ei saada rahaa tiestön, poliisien ja kunnossapidon tarpeisiin. En tarkoita että metsäteollisuutta tarvitsisi tukea tietulleilla, mutta jos Turku-Pietari -moottoritie on kerran oikein EU-hanke, miksei venäläisrekoilta aleta periä tiemaksua. Rahastoitakoon vaikka sitä moottoritietä varten jos eivät parempaa keinoa keksi.

IDA kirjoitti...

Joo. Ihme touhua sinänsä. Se nyt on melko varmaan, että Turku-Pietari moottoritie ei valmistu koskaan. Oma veikkaukseni edelleen on, että tiet myydään venäläisille miljonääreille, jotka voivat sitten periä paikallisilta asukkailta tietullia pitääkseen niitä kunnossa. Tai joku muu vihreä ratkaisu :)

Eilen noita oli taas melkein Haminaan asti. Ilmeisesti tuo menee nykyään niin, että tien sivuun on tehty paikoittaisia levennyksiä ja poliisi ajelee tuossa edestakaisin katsomassa tyhjiä paikkoja ja ohjaa sitten liikennettä niihin.