perjantai 11. heinäkuuta 2008

Kannanotto nuorisokulttuuriin


Lueskelin keskustelua, jossa ihmeteltiin miksi valkoisia rappareita kutsutaan whiggereiksi. Ihmettelen miksi ei kutsuttaisi?

Sen ohella, että he tietenkin ovat sitä, kyseessä on myös vanha totuus siitä, että isien teot kostetaan aina kolmanteen ja neljänteen polveen. Aiemmin nimittäin sellaisia aivan loistavia yhtyeitä kuin Earth, Wind and Fire kutsuttiin halveksuen crossoveriksi, joka pyrki olemaan valkoista, kun taas sellaista tribaalijumputusta, kuin Rolling Stones pidettiin aitona, alkuperäisenä ja omintakeisena musiikkina.

2 kommenttia:

reino kirjoitti...

Gimppausvillitys alkaa saada megalomaaniset mittasuhteet! ;)

Noin muuten olen sitä mieltä, että ei sun olis niin raa'asti tarvinnu kohdella sitä Tiede-Miestä, että se peräti lopetti bloggaamisen kokonaan. Juuri kun oli itsekin tajuamaisillaan, että on tasan yhtä nuiva kuin me muutkin, ei sen enempää eikä vähempää.

Näin se homma etenee. Kesän ensimmäinen pyörälenkki takana. Paikkasin kakkospyörän renkaan, eli se on nyt käytettävissäsi Näsijärven kierrosta varten. Tosin sillä 6-vaihteisella ikivanhalla retkipyörällä ei sisukkainkaan puurtaja jaksa koko kierrosta. Viidenkympin lenkki oli jo aika kova. Mutta voidaanhan me laatia joku lyhyempi herrasmiesvaihtoehto reitistä. ;)

IDA kirjoitti...

"Mutta voidaanhan me laatia joku lyhyempi herrasmiesvaihtoehto reitistä. ;)"

Itseasiassa minulla on ollut tuollainen taka-ajatus mielessä koko ajan. Tietenkin kaikki täytyy toteuttaa jotenkin niin, että illuusio kyvystä pyöräillä kohtuullisessa ajassa Näsijärven ympäri säilyy.