maanantai 9. marraskuuta 2015

Skyline

Olkoon ylläoleva kuva kommenttini vellovaan mediakeskusteluun. En osaa ottaa MV-lehteen kantaan kun en sitä lue. Mukavaa kuitenkin, että Lasitalo ja YLE ovat saaneet tasoisensa kilpailijan.

Paikallisesta ilmaisjakelulehdestä luin aamulla bussissa, että Osmo "Ode" Soininvaara voisi harkita muuttamista Kotkaan, jos Kotkassa olisi pilvenpiirtäjiä. Vihreät todennäköisesti ehdottavatkin sellaisten rakentamista. Itse sanoisin "Odelle" että "koita sä jäbä hommata stadiiin sellanen skyline et se kylä ees näkys merelle ja tuu vasta sitten tänne selittään." Ei muuten, mutta kuten on huomatu voivat jotkut valopäät pitää tuollaisiakin ideoita hyvinä ja ryhtyvät ajamaan niitä. Toisaalta olisihan kyllä tosi hauskaa, jos koko Kotkansaari asuisi samassa talossa. Voisi olla postilla helpompaa.

Maamme mitä ilmeisimmin elää kohtaloikkaimpia aikojaan sitten itsenäistymisen ja toisen maailmansodan. Siitä olen kirjoittanut jo ennen. Ellei hallitus saa toimillaan uudisasutusta hallintaan voimme heittää hyvästit koko suomalaiselle sivistyselämälle. Toisaalta onko muuten Haavikon jälkeen enää ketään tullutkaan, joten vahinko ei ainakaan sivistyksen yläkerroksen osalta ole kovin suuri. Ja hiljaisten taas uskon perivän maan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Mukavaa kuitenkin, että Lasitalo ja YLE ovat saaneet tasoisensa kilpailijan."

No ei yllä voi verrata vanhan liiton propagandaan.

MV iskee monissa jutuissa lähteet lukijalle suoraan käteen. Siitä voi itse päätellä ja tehdä
lähdekritiikkinsä.

Ei enää mitään ylhäältä johdettua toimittamista. Tai no on sitäkin.

Pidän todella tervetulleena lisänä, piikkinä ja aloitteena mediamaailmaan.


Milla

IDA kirjoitti...

Olen nykyään niin kristillissiveellinen, että minulla tökki alkuun jo se nimi. En tuntenut sen taustaa ja minusta se oli vain tökerö :).

Siksi on jäänyt enimmälti lukematta. Jutut kyllä tulevat vastaan Facebookissa.