keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pölyn laskeuduttua


Joku aika sitten Ku Klux Klan ratsasti mediamyrskyssä halki Suomen. Ku Klux Klan oli/on vahvasti antikatolinen järjestö, joten asiasta voisi olla huolissaan ihan henkilökohtaisestikin. Siksi on syytä katsella millaiselta tilanne näyttää pölyn laskeuduttua.

Poliisitutkinnassa on lehtitietojen mukaan ilmennyt, että Suomen Ku Klux Klan oli yksi jeppe, joka ei ollut pakolaisia vastassa, ei osoittanut mieltään, ei heitellyt mitään, eikä edes omaa minkäänlaista poliittista agendaa. Näin se käy.

Itse en luota lehtiin, mutta voisin hyvin kuvitella ylläolevan olevan totta, sillä olen tavannut FC Lahden kannattajia. Eli huojentavia uutisia siis meille kaikille, jotka pyytämättä ja tilaamatta jouduimme Suomen Ku Klux Klanin aiheuttamaa mediamyrskyä seuraamaan.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Itse ajattelin aluksi Hennalan klaanimiehestä ja rakettien paukuttelijoista, että siinä ovat FC Lahden kannattajat asialla.

IDA kirjoitti...

Sama. Itse asiassa oletin niin olevan.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hennalan huppupää taisi olla joku pojankloppi, jonka mielestä se oli hyväkin vitsi. Tämä asia on paisuteltu jo aivan kohtuuttoman suureksi härkäseksi.