perjantai 11. lokakuuta 2013

Sivistyspuolue


On oikeastaan maalaismiehelle aika hulppeaa olla ainoan, jopa eduskunnassa ja europarlamentissa sivistyneet tavat hallitsevan puolueen jäsen. Tässähän jo pian luulee itsekin omistavansa valkolakin. En usko, että keillekään perussuomalaisten edustajille tulisi edes mieleen sellainen moukkamaisuus, että he menisivät esittämään muille puolueille kuinka näiden on hoidettava ryhmiensä asioita ja varsinkaan henkilövalintoja. Aihetta kyllä olisi, mutta sivistynyt opettaja opettaa "aikuisia" ihmisiä luonnollisesti esimerkillään. Olisi toivottavaa, että muut puolueet myös oppisivat, koska ei Suomi voi jokaiseen sivistystä ja arvokkuutta vaativaan tehtävään perussuomalaistakaan valita. Alkaisivat vielä maailmalla epäillä, että täällä vallitsee yksipuoluejärjestelmä.

Ellei muu auta, niin koulutus auttaa aina mikäli se on suunniteltu oikein ja lähtee oikealta pohjalta. Seuraavalla videolla on esitetty hyvä, koeteltu ja tehokas koulutusohjelma, joka ainakin eduskuntaryhmien puheenjohtajien olisi syytä käydä läpi. Toki se kestää, mutta toisaalta onhan totta kuten sanotaan: hiljaa hyvä tulee. Kohdasta 27.25 eteenpäin. Olkaa hyvä.

Oppia ikä kaikki

10 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Teidän läskipallohihhulijohtajanne on taas vauhdissa:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288608459337.html

IDA kirjoitti...

Jo pelkästään vastustajiemme kannattajien kielenkäyttö osoittaa kuinka valitettavan oikeassa olen.

Oletko Tomi harkinnut tuollaista curriculumia, joka linkissä esitetään? Kyllä sen hankkimisen voi aloittaa aikuisenakin.

Tomi kirjoitti...

Kehut puolueenne sivistystä, mutta heti pullerojohtajanne on neuvomassa toiselle puolueelle, että heidän on erottava hallituksesta.

Vihreiden ero hallituksesta tarkoittaisi käytännössä hallituksen kaatumista. Joten teidän "fiksu" johtajanne ehdottaa hallituksen vaihtamista pikkuasian takia.

IDA kirjoitti...

Hän vaatii puolueen lähtöä hallituksesta. Eikä esitä sitä kuka vihreiden olisi valittava hallitukseen ministeriksi. Eli Soini harrastaa normaalia, sivistynyttä poliittista käytöstä.

Itse asiassa Vihreiden olisi todella syytä katsoa peiliin ja miettiä vähän. Tämä "skandaali" oli odottamaani syvempi ja osoittaa selkeän avoimesti, kuinka vihreät aivan pokkana ja mitään salailematta asettavat omien intressiryhmiensä edut valtion ja valtionyhtiöiden etujen edelle. Ei sellaisesta puolueesta voi toimia tuollaisessa omistajanohjaus tehtävässä. Luottamus yksinkertaisesti tuhoutuu.

Tomi kirjoitti...

Eihän tuossa käyttämässäni nimityksessä ole mitään väärää. Soini on reilusti ylipainoinen ja on myös suomalaisen mittapuun mukaan täyshihhuli. Harva suomalainen suhtautuu esim. aborttiin ja homoliittoihin yhtä jyrkästi kuin Soini. Soinin kannat näihin asioihin johtuvat hänen uskostaan.

Tomi kirjoitti...

Olet joutunut mediavedätyksen uriksi. Kansliapäällikkö Timonen oli itsenäisesti vaatinut rikosilmoituksen poisvetoa, ei siis Hautala. Valtio omistaa ko. yhtiö, joten sillä oli täysioikeus puuttua yhtiön toimiin.

IDA kirjoitti...

Itse suhtaudun abortteihin ja homoliittoihin todennäköisesti aika täysin samoin kuin Soini. Takanamme on hieno osa länsimaisen filosofian kirkkainta historiaa tässä myös. En tunne Soinia, mutta jos tuntisin, niin voisin ehdottaa hänelle, että perustamme perussuomalaisten tomistisen petanque-kerhon ;) Eli hihhuli hän ei ole. Ylipainoinen ehkä, mutta läskipalloksi kutsuminen on rumaa ja sivistymätöntä, koska se ilmentää halveksuntaa, eikä kukaan pidä siitä, että hänen persoonansa joutuu halveksunnan kohteeksi.

Ei anneta tämän kuitenkaan masentaa; olen itsekin sortunut arvostelemaan henkilöitä. Yritetään kuitenkin oppia, sillä oppia ikä kaikki :)

Kumitonttu kirjoitti...

Jälleen kerran Tomi puhuu hevonkakkaa. Ministerin avustaja oli lähettänyt yhtiön toimarille tekstarin, jossa kertoi ministerin edellyttävän rikos ilmoituksen poisvetoa ja uhanneen tarvittaessa erottamisella. Mutta Tomin trollaus nyt vaan perustuu valehteluun, ymmärtämättömyyteen, pahantahtoisuuteen ja lapsellisuuteen.

Tomi kirjoitti...

Kumis, kyllä sen tekstarin oli lähettänyt virkamies Timonen. Timonen ei ollut Hautalan avustaja.
Olet valehteleva pelle.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä osa filosofian historiasta käsittelee homoliittoja?