torstai 31. lokakuuta 2013

Huomautus rakkaalle Yleisradiollemme


Näin omistajan ominaisuudessa on pakko valittaen huomauttaa seuraavasta: Siinä, että ruotsalainen toimittaja referoi suomalaista mediaa on uutisen arvoista se, että hän lähes papukaijanomaisesti toistaa suomalaisen median näkemyksiä ja tekstejä. Sitä te ette valitettavasti huomioineet uutisessanne Ruotsalainen tähtitoimittaja tylyttää.

Muuten hyviä jatkoja ja kiitoksia tällä kertaa erityisesti tulevasta elokuvafestivaalista. Parannetaan siellä uutistoimituksessa ja jatketaan siis tästä iloisin mielin Metsoloiden uusintaa odotellen.

12 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Ruotsalainen toimittaja projisoi raskaasti omia syntejään: Pyromaani palomiehenä. Juuri näiden toimittajien maahanmuuttopolitiikka on johtanut siihen, että Ruotsissa palavat säännöllisesti autot, koulut, roskasäiliöt, asuinrakennukset jne. Pyromaanit toimittajina.

Anonyymi kirjoitti...

Valkea, sen sijaan, että huudat näitä varoituksia, kuten pyromaani palomiehenä joka vertautuu siihen että saatana heiluttaa kirahvinselässä haarukkaa, eikö olisi hyvä, jos analyyttisesti vaikka selittäisit, mitä esim. itse liberaalilla tarkoitat, ja miten se on jotenkin yhteydestä riippumaton ainainen pahan alku ja juuri. Käsittääkseni kannatat älykkyysosamäärää jotenkin objektiivisena mittarina, joten eräs koe voisi olla, että selität liberaalin ja miten se vaikuttaa eri yhteyksiin: onko esim liberaali moraali sama kuin liberaali katsanto taloudessa jne.

Tämä on aika monen kovaäänisen ongelma: he huutavat hirveällä volyymillä vailla todellista perustetta sanoilleen.

-U

Valkea kirjoitti...

-U, en minä huuda, totesin vain tosiasiat hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Silti et uskaltanut kysymystäni julkaista blogissasi, koska et osannut siihen vastata. Se on nyt julkaistu, koska hän näki, että se muuta kanavaa pitkin ennen julkaisua on julkaistu. Täysin asiallinen ja asiaan kuuluva kysymys. Yleensä nämä samat propagandistisen yksimielisyyden puolustajat myös pitävät omiaan kohtaan tapahtuneita sananvapausrikkomuksia vääryytenä, siitä perusteltu syyte propaganda. Muille kuuluu eri säännöt kuin itselle. Näin en siis kirjoittanut blogissasi, vaan sieltä on luettavissa epäsopiva kysymykseni nyt.

-U

Valkea kirjoitti...

-U,

julkaisin kysymyksesi ja vastasin siihen, mitä sinä valitat?

Anonyymi kirjoitti...

Julkaisit sen hyvin nopeasti sen jälkeen, kun huomasit täällä minun julkaisseen asiani. Entä oletko samanlainen pelkuri senkin suhteen, ettet uskalla julkaista kommenttiani, joka lähti pari tuntia sitten? Se riittäköön näiden tyyppien puheesta sananvapaudesta.

-U

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapauden ystävälle Valkealle minä lähetin näin röyhkeän viestin:

"Minä en allekirjoita tuota joko-tai-näkemystä. Liberaali saattaa olla ilmenevä seikka, ei mikään selkeä varmuus jostain lähtökohdasta. Jotenkin en yksinkertaisesti voi hyväksyä sitä tulkintaa, että tämä käsite esimerkiksi olisi kohti totuutta, vaan se on mielestäni ihmisen hahmottamisen avuksi luotu ymmärtämään itselleen epämieluisten seikkojen summaa. Eli nimetty lähtökohta asioihin, jotka ovat usein täysin keskenään ristiriitaisista asioista riippuvaisia. Tämä on vain minun näkemys. Ja valitettavasti, asiasta toiseen, en voi kannattaa lestadiolaisuutta tai katolilaisuutta, sillä ne ovat mielestäni poliittisesti ja maallisesti suuntautuneita liikkeitä."

-U

Valkea kirjoitti...

-U,

katson julkaistavat kommentit suhteellisen harvoin, joten niiden julkaisussa on viiveitä. Kirjoituksissasi alkaa olla lieviä paranoidisia piirteitä.

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä aiemminkin sanonut, ettet meinannut julkaista puheenvuoroani, koska se kuulosti vihervasemmistolaiselta, joten en tahdo uskoa, että kirjoittelisit monta kommenttia ympäri blogosfääriä ennen kuin tarkastaisit oman blogisi. Minusta se kuulostaa epäloogiselle ja valheelle.

-U

Valkea kirjoitti...

-U,

en ole sanonut missään noin.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tein sen tulkinnan:

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=8218490457430809970&postID=5504843804528226352

Riittäköön se, ajalliset osumat ja muu epäluotettavuus. Pyrin olemaan kommentoimatta enää sinulle, sillä ristiriitamme säilyy ylittämättömänä.

-U

IDA kirjoitti...

No niin. Mitäs täällä tapellaan?

Voisin oikeastaan itsekin joskus taas määritellä liberaalin, mutta ensin voisi todeta, että katoliseen kirkkkoon kuuluu sellainen ominaisuus, että sitä ei voi kannattaa; sitä joko rakastaa tai sitten on saatanan lapsi, eli libertiini ;)