keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Median erivapaudet


Suomalainen perhelehti Apu katsoo oikeudekseen esittää ihmisistä varsin rajuja arviota. Otsikossa heitä verrataan Koleraan ja ruttoon. Yhden ihmisen uran suhteen kysytään olisiko parempi puhua ureasta. Kukaan ei myöskään kaipaa tätä ihmistä enempää kuin kaipaisi koleraa elämänkumppanikseen. Kun edellä kuvatusta, myös reppanaksi kutsusta, päästään eteenpäin todetaan muiden olevan paljon vaarallisempia. Yksi on omalla omituisellaan tavallaan sivistynyt ja vainoharhainen, toisen kuulumista näihin ihmisiin ihmetellään koska hän on jopa henkilönä mukava. Vinksahtaneita rasisteja he ovat kaikki.

Ehkä on vain todettava, että kommunisteille elävä kielenkäyttö on aina tuollaista ja olla tyytyväinen siihen, kuinka maan rahvaan mölisevää turpaa ollaan tukkimassa lainsäädännöllä. Täytyyhän nimittäin olla niin, että noissa vallan viimeisissä linnakkeissa lymyilevillä eliitin jäsenilläkin on vapaan solvaamisen aika kohta loppu, eikä heiltäkään lainsäädännön kehittyessä enää hyväksytä millaista herjaavuutta tahansa muita ihmisiä kohtaan. Perinteinen, suomalainen työväenliikehän heidän toimiensa johdosta marssikin hautaansa ennen heitä.

En linkitä Apu-lehden pakinaan, koska he saavat klikkauksista jotain mainosrahaa. Esikää ja lukekaa itse jos kiinnostaa. En kuitenkaan suosittele

7 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Oli hyvä ja asiantunteva kolumni. Teksti oli täyttä faktaa.

IDA kirjoitti...

Tilaa ihmeessä lehti ja auta toveria mäessä. Sillä on yksi tilaus vähemmän nyt.

Vasarahammer kirjoitti...

Noiden kolumnien takia loppui minultakin tilaus aikanaan. Et linkittänyt, joten en voi syyttää sinua siitä, etetä kävin lukemassa kolumnin.

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä vielä lyhyt kertaus kolumnin kirjoittajasta:

Yrjö Rautio

Muutamia otteita:

"valmistui Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi 1978 pääaineenaan sosiologia"

"Vuonna 1988 Rautio valittiin SKDL:n pää-äänenkannattajan Kansan Uutisten päätoimittajaksi, jossa tehtävässä hän jatkoi tammikuuhun 2004"

"Rautio erosi lehden palveluksesta ja puolueesta ajauduttuaan erimielisyyksiin Vasemmistoliiton puheenjohtajan Suvi-Anne Siimeksen kanssa. Hän väitti puolueen ja sen johtajan unohtaneen aatteellisen perintönsä ja vaati paluuta Marxiin."

Jaassu kirjoitti...

Ihmetyttää miksi kaupallisen lehden omistajat palkkaavat kommunisteja levittämään propagandaansa.

No tietää ainakin että A-lehdet Oy:ltä ei tähän talouteen tulla enää tilaamaan lehtiä.

sozaburo kirjoitti...

63Tuo kolumni kyllä alitti Kaikki Hirvisaaren, tai mooseislandin kuten piffillä sanotaan, tempaukset.

IDA kirjoitti...

Jep. Huvittavan absurdia on, että kyseisen kommarin mielestä jotkut muut ansaitsevat kirjoituksistaan oikeusistuimen tuomioita. Ilmeisesti ne ovat sitten liian asiallisia ja kaunokirjallisia, tai jotain.