maanantai 19. joulukuuta 2011

Mitä tapahtuu todella


Suurin osa varsinaisista pakolaisista ei ole täällä etsimässä turvaa globalisaatiosta, kosmopolitanismista ja kansainvälisyydestä, vaan he ovat etsimässä turvaa globalisaatiolta, kosmopolitanismilta ja kansainvälisyydeltä. Tätä emme tietenkään voi tarjota.

9 kommenttia:

Kulttuurihistorioitsija, sotahistorioitsija, yhteiskuntakriitikko ja Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampereella kirjoitti...

Täällä netissä on turhan monia selkärangattomia niin sanottuja urheilunystäviä tyyliin keihäänheittäjä P(sensuroitu) joka Pekingin olympialaisten alla veti tukensa protestista Kiinalle Tiibetin kansanmurhan estävästä adressista.


Voi sanoa että moni tunnettu kansallinen urheilija kaikkea muuta kuin urheilija. Velttoperse urheilija vailla mielipidettä ja asiantuntemusta mistään on vain pelkkä "väline" SUL:lle ja muille rahanpyydyksille, joiden johto koostuu lähinnä puolue-eläimistä, vailla muuta arvoa kuin toimia oman puolueensa mandaatin vahtikoirana.

Sopii ihmetellä miten voidaan ihmisarvoisen kohtelun tuomitseminen erottaa selkärangattomasta toiminnasta? Miten ihminen jolla ei ole rohkeutta tuomita kansanmurhaa ja törkeää ihmisoikeusrikosta katsoa millään mittarilla urheaksi saati kansalliseksi urheilusankariksi? Urhea urheilija näkee oikean ja väärän ja ottaa kantaa luistamatta. On naurettavaa että hihkutaan urheilijalle joka ei uskalla ottaa mihinkään kantaa. Ei urheutta voida määritellä mitalien määrällä? Eihän ko. asiassa vaadita seuran kantaa vaan itsenäisen urheiljan kyky erottaa oikea väärästä? Vai onko niin että urheuden määritelmät ovat nykyään vain helisevää vaskea kuten sanassa?


Kulttuurihistorioitsija ja monen alan urheilija Seppo Lehto


PS: Mielestäni suomalaisista on muotoutunut paskahousukansa vailla moraalia ja oikeudentuntoa. Todistakaa väitteeni vääräksi. Kiitos.

IDA kirjoitti...

Valitettavasti en voi todistaa.

Tiedä noista kiinalaisten kansanmurhista. Teoksessa Mao, niitä on käyty aika ansiokkaasti läpi ja karmeitahan ne ovat. Kohdistuivat tosin kiinalaisiin itseensäkin. Minulle melkein riittäsi, jos suomalaiset huomioisivat edes saman kuin ranskalaiset tutkijat ja toteaisivat, että ensimmäinen puhtaasti etninen kansanmurha toisen maailmansodan tapahtumiin liittyen kohdistui karjalaisiin ja suomalaisiin. Ei pitäisi tietoisesti unohtaa oman kansan ihmisten muistoa.

Vasarahammer kirjoitti...

Aina, kun kristityt viettävät merkittävää kirkkovuoden juhlaa, ateisti ja skeptikko Lauri Gröhn muistuttaa, mistä näissä juhlissa "oikeasti" on kyse. Tätä viimeisintä joutui vähän odottamaan, mutta tulihan se sieltä.

Kristittyjen joulu on kopio mithralaisuuden kulteista

Hyvää joulua vaan Laurillekin!

IDA kirjoitti...

Juu. Voin kuvitella kuinka Lauri Grhön palvoo Mithraa resitoimalla ääneen Kersey Gravesin tekstejä Skepsiksen pyhätössä. Nehän ovat totuutta, johon ateistit eivät ole keksineet yhtään mitään lisää: tieto ja mielikuvitus kun tyystin puuttuvat. Silti innolle on annettava todella hyvät pisteet ja tietenkin toivotettava hyvää Yulea, Saturnaliaa, talvipäivän seisausta ja sitä mitä kaukaiset muhamettilaisystävät nyt sattuvat juhlimaan ja jota on kunnioitettava ihan varmuuden vuoksi, koska siinä on maallinen turva.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on kyllä aatteiden ja mielenpinttymien ilotulitusta: juttu alkaa totutusti pakolaistematiikalla, saa jatkeekseen suomalaisurheilijan munattomuudesta kertovan kommentaarin, jota taas kommentoidaan referoimalla ateistista joulukäsitystä jne.

Tyypillistä nettikeskustelua.

"Maailma hukkuu paskaan, me vain luemme lehtiä".

IDA kirjoitti...

""Maailma hukkuu paskaan, me vain luemme lehtiä"."

Eikä huku. Pikkaisen optimistista mieltä nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Suostun korjaamaan vain vähän lopusta: Me emme lue edes lehtiä.

IDA kirjoitti...

No itse en ainakaan lue. Kirjat ovat kiinnostavampia. Niistäkin olen ajatellut lukea vain Raamattua, koska olen syvästi pettynyt maamme sivistystasoon ja siihen, että Edita ei ole jatkanut Jeesus Nasarettilainen trilogian julkaisua vaikka ensimmäinen oli sekä ulkoasultaan, että kieliasultaan mitä mainiointa työtä. Kyseessä nyt kuitenkin on aikamme tärkein kirja. Mitäänhän ei huomata silloin, kun se tapahtuu todella.

Mukava huomio tuo maahanmuuttoteema. Itse olen tuntenut huonoa omaatuntoa siitä, että kirjoittaisin teemasta liian vähän. Hyvä, että se oli turha luulo.

Yli-Balthasar kirjoitti...

Maailma muuten ei huku paskaan. Se on oivaa lannoitteen raaka-ainetta ja tyhmää sitä on mereen ajaa. Kiinalaiset tietävät tämän ja keräävät makin vihannesten lannoitteeksi. Maon aikana taisi olla peräti kiintiö täytettävänä. Tästä taas perustuu se, että kiinalaiset kammoavat suomalaista tapaa tarjota raakoja vihanneksia ja erityisesti kiinankaalia. Voisin sanoa, että kiinalaiset ovat oikeassa. Vihannekset ovat parempia kypsennettynä.


Late ja kunppanit ovat myöhässä tänä vuonna... Tiedemiehelle hyvät Yulet, koska se kuitenkin tätä lukee ;)