keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Harmaita päiviä


Evoluutiivisesti ajatellen olisi evoluution kannalta otollista, jos ihmiskunta ei olisi tietoinen koko evoluution ajatuksesta.

Tänään on tuulista ja pimeää. Sopii kyllä hyvin minulle, vaikka kameralla leikkimisen kannalta olisi hienoa, jos olisi lumista, valoisaa ja kirkasta, mutta mitäpä tässä vaatimuksia esittämään. Kai se on hyvä, että joulukuussa tuulee ja sataa jylhästi kylmää vettä pimeässä; ei sellaista jatkuvasti saa kokea. Ja onhan tänään kuitenkin pyhän Ristin Johanneksen, papin ja kirkonopettajan ( Doctor Mysticus ) muistopäivä.

Turun Sanomien mukaan kuulun rasistiseen natsijärjestöön. Olen siis kai natsi. No se on Turun Sanomien näkemys, joten sillä ei ole mitään merkitystä. Jätän linkittämättä lehteen, koska tollot saisivat siitä rahaa, jota he eivät kuitenkaan osaisi käyttää ja tekisivät sillä vain vahinkoa itselleen.

Vilkaisin aamukahvilla iltapäivälehden etusivun. Siellä ei ollut mitään minkä kokisin tarpeelliseksi tietää.

8 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Homokommarilesbo sinä oot, ja häpeäksesi vielä valkoihoinen ja mies... ;)

IDA kirjoitti...

No, näillä on mentävä :)

Kummallista kiihotusta kuitenkin tuo lehtijuttu. Suorastaan vaaditaan potkimaan kansan valitsemia edustajia ulos. Muutos sanomalehdestä viihteelliseksi, poliittiseksi propagandajulkaisuksi on ollut hämmästyttävän nopea. Kenen leipää syöt, sen tekstejä naputtelet?

Unknown kirjoitti...

Terve ja päivien kimallusta. Lienee hieman yllättävää kukaties monelle, että evoluutio tavataan vahvana useallakin antiikin auktorilla. Mainitsen tässä vain Speusippoksen, joka kehtasi esittää, että luonto ei ole lähtökohtaisesti hyvä mutta kehittyy semmoiseksi. - Annetaan minun puolestani tämän teeman olla. Voivathan toiset jatkaa. Toivotan hyvää vointia näin joulun alla ja muutenkin. - Oletko Sinä muuten fb:ssa? - Kysymys ei tarkoita sitä, että pyytäisin liittymään, jos et ole, koska on järkevämpää blogata:)-

IDA kirjoitti...

Terve! Ja sitä samaa, joulun odotusta ja joulua! Itse jotenkin vahvasti uskon siihen, että "niin kuin oli alussa, nyt on ja aina..." Kouvolassa nyt ainakin :)

Olen fb:ssä, tosin aika laiskasti.

Ilkka kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/Iitti+vaihtaa+maakuntaa/a1305549431998

Alat sie perkele kuule miule?

IDA kirjoitti...

Kunnon iittiläisiä on johdettu pahasti harhaan. Toisaalta puskurikunnasta Lahteen päin ei liene suurta haittaa tulevissa koitoksissa.

Ilkka kirjoitti...

Hymyilytti tuo, oon seurannut tuota keskustelua. Itse omaan kaksi kappaletta Vahvialaisia isoisiä, uskomatonta mutta totta.

Tarkoitan tällä siis isänisää JA äidinisää. isänisäni taloudessa 11-vuotiaaksi eläneenä, rintamamiestilalla Iitissä. Kymeen identifioin itseni kuitenkin, Lahti oli jotain omituista suuren maailman hömpötystä, pääkaupunkiseutu aivan liian kaukana. Mitenköhän mahtavat nykyiset Kausalan asukit itsensä identifioida, toivon että maltillisesti :)

Ilkka kirjoitti...

Ja itse siitä 10 kilometria etelään, Haapa-Kimolan kylän asukkina siis elelin lapsuuteni.

Outtaa jos haluat mutta kunnian miehenä en odota sinulta navanalle lyöntejä.

Hyvä mies olet, joskus täytyy huastella kanssas vielä kasvokkain, joskus.