maanantai 7. toukokuuta 2007

Soon loppu nyt

Eli tuohon oli hyvä päättää konsertto yhdelle sauvakävelijälle. Ei ole enää sauvojakaan ja potkaisin tuossa juuri nurmikolla ensimmäisen kerran palloa oikealla jalalla.

Koska herkkä ja taiteellinen, kahdesta osasta koostunut konserttoni pyrki olemaan popkulttuurin vastainen on sen päätyttyä hyvä soittaa eräs hienoimmista poplauluista, joka on alunperin ilmestynyt eräällä hienoimmista poplevyistä erään hienoimman popyhtyeen esittämänä.

Tulevat postaukset tulevat varmaan olemaan sitä samaa mitä tähänkin asti, mutta on aina välillä hyvä lopettaa jotain ja aloittaa jotain. Sitä paitsi, jos Mikko Ellilä joutuu oikeuteen eivät hänen kirjoituksensa, joita silloin aion ruveta postailemaan tänne, sovellu herkästi viriteltyyn teemaan ;)

2 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Postausten määrä varmaan laskee : (

Toisaalta ehkä laatu paranee ; ).

Lantioliike tunnetusti parantaa elämisen laatua...

Vasarahammer kirjoitti...

Tervehdys!

Koska Scriptan vieraskirja on alhaalla, häiriköin täällä.

Tuohon Puumalaisen juttuun liittyen tässä on lista monikulttuurisuushankkeista, joihin opetusministeriö on myöntänyt rahaa.

http://www.alli.fi/tieto/nuorisotyo/monikult/vanha/allequal.html

Sieltä voi lukea hankkeet ja niille myönnetyt rahasummat. Noista yhdistyksistä ilmeisesti joku on joidenkin Puumalaiselle tulleiden valitusten takana.