torstai 31. toukokuuta 2007

Pojasta polvi pahenee

Suomalaisen työväenliikkeen perinteitä surutta raiskaavan Vasemmistoliiton nuorisojärjestö on on hyväksynyt uuden poliittisen ohjelman. Ohjelma on niin äärimmäisen typerä, että sitä ei satunnaisen lukijan säästämiseksi ole julkaistu HTML:nä, vaan erikseen avautuvana doc-muotoisena tiedostona. Suosittelen silti lukemaan, sillä siitäkin osittain näkee missä mennään.

Erillisessä maahanmuuttopoliittisessa kannanotossaan Vasemmistonuoret vaativat käytännössä täysin rajoittamattoman, vapaan maahanmuuton sallimista ainoana rajoituksena se, että sosiaalietuudet kuuluvat täysimääräisenä varmasti jokaiselle maahanmuuttajalle. Toivottavasti myös SAK:ssa vaikuttavat vasemmistoliittolaiset sisäistävät tämän jalon ajatuksen, niin päästään siitäkin paskasakista eroon ja kolmikannan muodostaminen tulee helpommaksi, kun ei tarvitse rakentaa kuin kahdelle jalalle työläisten järjestöjen tehtyä itsensä kyvyttömiksi toimimaan.

1 kommentti:

Ene kirjoitti...

Kehtaan olla hiukan eri mieltä Vasemmistoliiton, ja vasemmiston yleensäkin, idioottimaisuudesta. Vasen ja oikea ovat tosin menneet suomalaisessa politiikassa ajat sitten sekaisin, eikä vasemmistopuolueilla ja Vihreillä ole työväenluokan kanssa enää mitään tekemistä.

Olen itse mielestäni poliittisesti vasemmalla, mutta äänestin silti Perussuomalaisia. Vasemmisto ja SosDemarit eivät enää aja duunarin asiaa, Vihreät puolestaan keskittyvät luonnonsuojelun sijasta yhteiskunnan tuhoamiseen. Oli siis valittava pienin paha, puolue joka on myös tavallisen suomalaisen asialla. En silti ole kaikessa samaa mieltä puolueen kanssa, en myöskään jokaisen yksittäisen jäsenen tahi yksittäisen mielipiteen. Silti ääneni menee vastakin tuolle "äärioikeistolaiselle" puolueelle kunnes joku kehittää jotain vielä järkevämpää.