lauantai 18. lokakuuta 2008

Selailua

Selailin lukion yhteiskuntafilosofian kirjaa. Edmund Burkesta ja konservatismista oli vain pari sivua. Sinänsä asiallisia kyllä. Monikulttuurisuuskin oli selitetty suurin piirtein oikein. Oli vain unohdettu, että jokaisella kansalla pitäisi olla oma valtionsa, eikä universaalin tädin palveluita tarvitse kukaan.

Tulevissa ylioppilaissa on jotain vikaa, sillä tarjoustani edullisesta, täyden kympin esseestä ei otettu edes harkintaan. Kummaa meininkiä.


PS.

Uuden Suomen kolumnistikaartiin, johon aikaisemmin ovat jo kuuluneet Pasi Rutanen, Erkki Toivonen ja Iivi Anna Masso on näköjään liittynyt myös Sampo Terho. Hyvä homma. Kansankirkkomme kuulemma jo sponsoroi Big Brotheriakin, joten on miellyttävää, että tavallisten seurakuntalaisten parista kuuluu sentään järjen ääntä laajemmallekin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tuo sponsorointiväite ihan tosissaan kirjattu ?

Kirjoittelin myös hiukan yhteiskuntafilosofiaa - tällä kertaa ehkä hiukan lällyä sellaista, mutta aihe on pyörinyt viimeaikoina päässäni:

Asabiyah: Puhtaan liberalismin haudalla

IDA kirjoitti...

En tiedä varmasti. Luin jostain, että BB-talo vaihtaa asukasta jonkun toisen BB-talon kanssa ja asiassa avustaa Kirkon ulkomaanapu. En lainkaan epäile, että "Pimp My Bible, Ride My Ho´" - jengi ei olisi mukana moisessa.

Tietysti Jeesuskin heilui huorien ja varkaiden kanssa, mutta hameheikat ovat ilmeisesti ymmärtäneet sen niin, että hän heilui siellä rahanahneiden fariseusten kanssa pilkkaamassa pienimpiä.