tiistai 14. lokakuuta 2008

Hiilipiirros ( hiili vapautui ilmastoon )

Attack of the Giant Zombies of Notre Dame


Laitetaan vielä toinen, kun vauhtiin päästiin:

Hapuileva paluuyritys kohti klassista kulttuuria


Tässä yhteydessä - klassisuuden lumoissa - voisi myös kysyä mitä kouluissa nykyään oikein opetetaan? Puolueiden nuorisojärjestöjen vaalitentissä käytetään sä-passiivia suruttomasti kuin oltaisiin jotain brömbröm-kuskeja tai jääkääkkäilijöitä. On kuitenkin huomattava, että perussuomalaisten edustaja ei moiseen sortunut.

4 kommenttia:

Systeemin mies **** kädessä kirjoitti...

Puolueiden nuorisojärjestöjen vaalitentissä käytetään sä-passiivia suruttomasti kuin oltaisiin jotain brömbröm-kuskeja tai jääkääkkäilijöitä.

En näe suomalaisen tai länsimaisen kulttuurin puolustamisessa enää mitään järkeä, koska kummatkin ovat lakanneet olemasta. Meikäläinen ei kuole ampumahaudassa Big Brotherin tai Tarja Halosen (niinku!) puolesta. Tai Halla-ahon. Se on viini ja Mozart ja naiset nyt ainoa lohtu. Paras soitella viulua kun maailma palaa...

IDA kirjoitti...

Länsimainen kulttuuri on ehkä kokonaisuutena lakannut olemasta, mutta mitään syytä tappiomielialaan ei ole. Ei se koskaan niin yhtenäinen, kuin usein oletetaan ole ollutkaan. Usko yleiseen ja yhtäläiseen eurooppalaisuuteen on vähän hölmöä ja on aina sitä ollutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Upea.

Ostan taulut n kpl, jos taso on sama.

Mikähän mahtaisi olla hintana? Jos oletuksena n>2?

IDA kirjoitti...

No nämä ovat ilmaisia.

Jos haluat ostaa niin pakko huomauttaa, että meikäläisen tekniikka ei välttämättä riitä tilausten toteuttamiseen.

Jos kuitenkin tilaat niin pistetään vaikka 100 dollaria per taulu. Täyytyy ostaa kangasta ja väriä sitten kanssa ja harjoitella vähän enemmän.