maanantai 20. lokakuuta 2008

Kansan ääni

Etäisen leikkimökin poika kuuntelee toruja piittaamattomasti kädet taskuissaan. (akryyli)

Rasismista suuna päänä jauhavat antirasistit, joiden olohuoneissa ilmeisesti on koko maailma, ovat saaneet aikaan sen, että rasismi ei merkitse enää mitään. En ole psykologi, enkä edes suhtaudu psykologiaan kovin vakavasti, mutta jos huomioi kiihkeimpien antirasistien henkilöhistorioita erilaisina vallankumousromantikkoina, niin on helppo uskoa, että se on ollut heidän tiedostamaton tarkoituksensakin. He jotenkin haluavat sortoa ja väkivaltaa ja tarvitsevat sitä elämänsä polttoaineeksi.

Perussuomalaisia on vaalien alla syytetty tämän rasismin ohella myös populismista. Sekin on kummallista, että tuollaisia syytöksiä satelee maassa, jossa kolmen johtavan puolueen teemat ovat: Kaikki yhteisöllisiin talkoisiin; Kaikki joukolla unelmoimaan; Kaikille hyvä koti. Todellisuudessahan Perussuomalaiset on puolue, joka pyrkii tuomaan järkeä kaiken tämän populistisen touhottamisen keskelle.

Vaalien varsinainen äänestyspäivä on tulevana sunnuntaina. Ennakkoonkin voi äänestää. Niille, jotka ovat epätietoisia voi vain lainata itseoikeutettua johtajaa - täytyyhän äärioikeistolaisilla populisteilla sellainen olla - ja tulevaa yksinvaltiasta: "Me emme ole oikealla, me olemme oikeassa".

3 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Täydentäisin vielä, että olemme äärioikeassa.

Kumitonttu kirjoitti...

Laitaoikealla?

IDA kirjoitti...

Laitamyötäisessä nyt ainakin ;)

Ei vaan kyllä sen pitää riittää mitä johtaja sanoo, eli oikeassa.