lauantai 4. lokakuuta 2008

Kunnallisvaalit

Kotkassa on helppo äänestää. Ehkä joutuu heittämään kolikkoa kolmen Perussuomalaisen ehdokkaan välillä tai sitten ei. Muita vaihtoehtoja ei kuitenkaan tarvitse edes miettiä.

Koska tämä kuitenkin on täyden palvelun tavaratalo kaivelin Uuden Suomen vaaliblogeista ehdokkaita kaikista puolueista muualta maasta. Heitä äänestäisin, jos osaisin.

Ensimmäisenä tietenkin varma koko maan nelikko:

Jarkko Sandell
Teemu Lahtinen
Johannes Nieminen
Pasi Salonen

Perussuomalaisia noin yleensäkin kannattaa äänestää. En vain viitsi täyttää koko sivua. Sitten huonommat puolueet:

Vasemmistoliitto:

Pasi Laakso

Kokoomus:

Iivi Anna Masso

Vihreät:

Kirsi Haapala

SDP:

Timo Bergman ( Hongan kannattaja ei voi olla läpeensä paha, vaikka onkin demari )

Kristilliset:

Santeri Kyröhonka

Keskusta:

Osmo Ihanus

Ruotsalaisista en kehtaa valita, koska ehdokkaita on vain kaksi eikä kumpikaan Pyttiksestä.

Noin. Katson täyttäneeni kunnallispolitiikkaan tutustumisvelvoitteeni valtakunnallisella tasolla. Muistakaa äänestää. Itse taidan mennä vaalilautakuntaan katsomaan syyttävästi äänestäjiä, että ymmärtävät valita yhden alussa mainostetusta kolmesta.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Olet listannut hyviä ehdokkaita.

Omassa kotikunnassani Perussuomalaisten ehdokkaiden laatu on parantunut viime kunnallisvaaleista huomattavasti. Yhtä äänestäisin, mikäli en olisi jo luvannut ääntäni toista puoluetta edustavalle kaverilleni. Eteenpäin on siis menty.

IDA kirjoitti...

Tuli noista blogeista mieleen, että mikäli vasureissa olisi vallalla tuollainen työmiesten linja, niin Perussuomalaiset, Kristilliset ja Vasemmistoliitto voisivat aivan hyvin muodostaa koalition kusipäisyyttä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä nimiä olet listannut, kaikki vieläpä varmoja läpimenijöitä...

IDA kirjoitti...

Kaikille voi tosiaan toivottaa menestystä vilpittömin mielin. Jopa demarille, sillä on niitä rahoja turhempaankin haaskattu kuin jalkapallostadioniin.

Honka sitä paitsi vaikuttaa vahvasti joukkueelta, jossa asioita tehdään hyvin. Toisaalta näissä on aina paras koputtaa puuta heti kehujen perään.

Vasarahammer kirjoitti...

"Honka sitä paitsi vaikuttaa vahvasti joukkueelta, jossa asioita tehdään hyvin. Toisaalta näissä on aina paras koputtaa puuta heti kehujen perään."

Sitä ei ikinä tiedä, millaisille savijaloille toiminta on lopulta rakennettu. Allianssikin kaatui nolosti, vaikka oli stadionit ja kaikki.

Muoviahan Allianssi oli, mutta sitä vaivasi sama ongelma kuin kotimaista seurajalkapalloilua ylipäänsä. Liian pieni osa tuloista tuli maksavilta katsojilta.