perjantai 3. lokakuuta 2008

Pakko turvautua pop-taiteeseen

Pahoittelen tapahtunutta. Yhden maalauksen päivätahti taitaa kuitenkin olla liikaa, sillä hommassa on paljon jänniä juttuja opeteltavana.

3 kommenttia:

sozaburo kirjoitti...

Kun ekaa kertaa katselin näitä kuvia niin mieleeni tuli heti Takeshi Kitano. En ymmärrä taiteesta paskaakaan, mutta jotain samaa näissä on.

IDA kirjoitti...

Tuo antaa kyllä uskoa taas.

Tosin Takeshi Kitano vaikuttaa selvästi kovemmalta:

Insinööri, elokuvaohjaaja, lavakoomikko, näyttelijä, elokuvaleikkaaja, käsikirjoittaja, kirjailija, runoilija, taidemaalari, videopelisuunnittelija ym...

Itsehän olen vain insinööri, taidemaalari ja runoilija ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Takeshi_Kitano

Yllättävää, että tuo on sama tyyppi, joka näytteli muistaakseni opettajaa Battle Royalessa. Ristiriitainen elokuva. En ensimmäisellä katsomisella oikein saanut selvää onko se paremmin vain rentoa teinikauhua vai todellista taidetta. Pitäisi katsoa uudestaan.

Hullut japanilaiset on näköjään myös hänen shownsa: Takeshin linna.

Anonyymi kirjoitti...

Kitanon kovinta kamaa ovat ehdottomasti hänen ensimmäiset ohjauksensa. Vuonna 1999 ohjatun Kikujiron jälkeiset tekeleet ovat lähinnä puhdasta fanien rahastusta tai äärimmäistä egorunkkausta. Taivun kuitenkin ensimmäisen vaihtoehdon kannalle.

Sen sijaan näyttelijänä Kitano on edelleen kovaa valuuttaa. Mm. vuonna 2004 valmistunut Chin to hone saattaisi uppoa blogin pitäjälle.