sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Vierasvoitto

Otin pois ylimääräiset linkit vihreään "satiiriin". Siitä tarttuu limaa.

Athletic Club on tänään UD Almerian vieraana. Kyseessä on iltapeli, joten se tulee mitä todennäköisimmin Urheilukanavalta. En uskalla ennustaa nyt mitään, mutta on syytä muistaa Athleticin voittaneen kaikki Urheilukanavan näyttämät pelit.

Väliaika 0 - 0.

UD Almeria 1 - Athletic Club 1. Ei mikään huippupeli. Vierastasapeli on aina vierastasapeli.

20 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Toden totta, hyviä enteitä ilmassa Athleticin kannalta :)

Ensimmäistä kertaa näin duunissa kunnolla jurrissa olleen ihmisen eilen (ja ei, se en ollut minä peiliin katsoessani vaikka reippaasti otankin aika ajoin). Näyttää olevan % enemmän kaikenlaisia tapauksia liikenteessä täällä Irlannin ihmemaassa, sekä hyvässä että pahassa.

BRG kirjoitti...

Oli satiiria tottakai mutta kyllä pitäisi aikuisen ihmisen kestää jos omaa blogia pitää. Osmo kestää aika hyvin vaikka sitä lyödään välillä kuin vierasta sikaa. En ole kenenkään puolella, mutta olen kyllä ilahtunut siitä, että keskustelijat ja mielipiteet ovat kohtuullisen älykkäitä, ainakin oman vähäisen mittapuuni mukaan.

Ja jos minua kutsuu vihreäksi, niin sitten saastuttajien pitää hankkia isompi motti kuin minun 4.0 litran suora kutonen. Minikulutus matka-ajossa 80 km/h 9l/100km ja kaupungissa yleensä about 20l/100km. Mutta on mulla vihreä lämppärin sähköjohto, Defa kutsuu sitä "ego-plug":ksi, oon varmaa tosi virhee.

Alä hermostu keskustelusta, pieni vittuilija asuu meissä kaikissa, ainakin minussa.

IDA kirjoitti...

4.3 litrainen bensakone oli itselläni ennen kuin ryhdyin taas kävelemään ;)

Pitää`kestää juu.

Eihän noissa minua sinänsä herjata. Juttu on vain kaikkineen niin surullisen paska, että ei tosikaan.

Ei kai tuolla nyt Soininvaaran kanssa sentään mitään tekemistä ole? :)

ilkka:

Tipaton maaliskuu. Tammikuussa sorruin kerran, tässä kuussa myös.

Ilkka kirjoitti...

Tsiigailin idaootin sisällöt, aika kepoista tavaraa, ei tunne kyllä sinua hyvin tekijä, ei ole lukenut tarpeeksi hyvin tuotantoasi lävitse että pystyisi edes parodisoimaan kunnolla.


Lieneekö tuo sitten ollut edes tarkoituskaan. Lima tarttuu, se on totta. Nettiä ei pitäisi käyttää jos ei ole logiikkapuoli kunnossa mistä jää jälki mihinkin. Tai sitten ainakin sopeuduttava elämään tilastotappioiden kanssa.

Chateissa olen joskus leikkinyt virtuaalipersoonien kanssa takavuosina mutta blogeissa olen jättänyt kirjoittamisen sen osaaville, itse keskityn lähinnä tähän kuluttajapuolen rooliin :)

Ilkka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Vasarahammer kirjoitti...

Muistan Idan jutut Futisforumilta ja sama linja on jatkunut täällä. Minusta Idaa on mahdoton parodioida, koska hän tekee sen itse. Juuri tästä syystä Idaootti-parodiablogi on noista kaikista säälittävin yritys.

Myös Rottakoti on aika ponnetonta roskaa.

Kansanhajanaisuus sen sijaan sisältää puhdasta ilkeämielisyyttä, jolla ei ole parodian kanssa mitään tekemistä.

Ilkka kirjoitti...

Samaa mieltä että onnettomalta räpeltämiseltä se vaikutti.

Koska kuulun "5 vakiolukijan" harvalukuiseen & ylevämieliseen kastiin pidätän itselläni oikeuden määritellä päästäänkö edes lähellekään originaalia parodian tasolla :)

Sinänsä mielenkiintoinen case tämä invaasio, kutkuttelee H2C5OH:n runtelemia älynystyröitäni ymmärtää mistä tässä itse asiassa on kyse, mikä liittyy mihin :)

IDA kirjoitti...

"Muistan Idan jutut Futisforumilta ja sama linja on jatkunut täällä. Minusta Idaa on mahdoton parodioida, koska hän tekee sen itse."

Eipä paljasteta metodeja. Joku vielä oppii ;)

ilkka:

Vaikka noissa jutuissa ei ole siteeksikään totta, niin on aika helppo päätellä kuka niitä latelee. En kuitenkaan halua sotkea tätä ihmemaata siihen hommaan, joten poistan kaikki spekulaatiot.

Ilkka kirjoitti...

Luulen ymmärtäväni ihan hyvin. Rauhassa on aina mukavampi elellä vaikkei olisikaan lapamato.

Poistamista olitkin jo näemmä kerennyt reenailemaan, ymmärrän ihan ok tätä vasten jotta miksi.

Mulle on tavallaan jäänyt luuppiin kyllä, ilmeisesti samasta syystä miksi niin kovin mielelläni halusin lukemaan sosiaalipsykologiaa, se että ois se länsirannikon kaveri nähdä ihan livenä. Mitä tunteita vaistoni toisesta sanoisivat etc. Eli tällaisena IT-hörhönä ongelmanratkaisina saada selville se asia jotta "mistä tässä nyt oikeasti on loppujen lopuksi kysymys".

Toivossa on hyvä elää sanoo se sama lapamato... ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Sen verran minäkin innostuin googlettamaan, että sain selville Suomen Sisun johtohenkilöiden oikeat nimet. Kokonaan toinen juttu on, kiinnostaako asia minua pätkääkään.

Idan oikean nimen tunnen entuudestaan ja epäilen, että Ida tuntee meikäläisen Futisforum-nikin, joka tosin on ollut naftaliinissa jo jonkin aikaa.

Ilkka kirjoitti...

Meikäkin toki tietää IDA.n oikean nimen joskaan sen haltuunsaamisesta en vielä anna meriittejä itselleni, googlen käyttötuntemus auttaa kummasti.

Kiitokset tästäkin sisimpänsä purkumahdollisuudesta & kaikille Markuille terkkuja ;)

IDA kirjoitti...

Hammer:

Pitäisiköhän kutsua Tottenhamin - miehet apuun? ;)

IDA kirjoitti...

"Kiitokset tästäkin sisimpänsä purkumahdollisuudesta & kaikille Markuille terkkuja ;)"

Eipä kestä kiitellä. Uusis olisi ratkaissut homman kolmessa sekunnissa :)

BRG kirjoitti...

Yritetään sitten uudestaan, katsotaan häviääkö tämäkin kommenttini johonkin "bittiavaruuteen".

Vastasin tänne eilen otsikon "LISP" alle koska ihan vaan sattui osumaan henk.koht. harrastuksiini. Ko. viestiketju löytyy nyt vain hakukoneiden välimuistista, se jostain syystä poistettiin. Voin sen postata uudestaan jos haluat palautella muistiasi.

En todellakaan ole vihreä enkä harrasta mitään "vihreää satiiria". Koska olen kuitenkin jonkunverran humaani, niin rupesi vituttamaan siinä postissa ollut "Annalle" linkin takaa löytynyt teksti. En minä tänne tunge jos ei mielipiteitäni kaivata. Tämä sensuuri pistää vaan omat tekstisi ihan uuteen valoon, uskottavuus katosi.

IDA kirjoitti...

Jaa. Se johtui siitä, että päätin poistaa ne kaksi tekstiä kokonaan.

Minuakin vitutti se Annalle teksti, kun luin sitä. Niin suunnattomasti, että menin tekemään sen LISP postauksen. Tarkoitin siis vihreällä - jopa myrkynvihreällä - satiirilla tuota kansanhajanaisuus blogikokonaisuutta, joka on kipeä juttu.

En tiedä onko se sitten sensuuria, pelkuruutta vai mitä, mutta en halua olla tuollaisessa oikeasti mukana. Jos on pakko niin mikäs siinä sitten.

Lotta Roti kirjoitti...

Saastablogin kirjoittaja (Anna N ei ole koskaan kirjoittanut, eikä sikäli kuin tiedän, sanonut mitään edes etäisesti rasistista tai solvaavaa, ja on usein tarjonnut keskusteluissa meille kämyille toisenlaisen näkökulman) ei kyllä pelaa ihan täydellä pakalla. Se on totta, että olisi kohtuutonta pitää häntä "tyypillisenä vihreänä".

Osmo Soininvaara tuntuu olevan vähän pihalla, mutta hän tuntuu periaatteen tasolla kannattavan sananvapautta ja avointa keskustelua. Julkaisee myös itselleen epäedulliset viestit. Ehkäpä siellä vielä saadaan aikaan jotain järkikeskustelua.

BRG kirjoitti...

IDA said: "Jaa. Se johtui siitä, että päätin poistaa ne kaksi tekstiä kokonaan."

Ahaa, sensuroit siis itseäsi. Tosin siinä nyt meni minun tekstini kuin "lapsi pesuveden mukana". Sillä tekstillä ei nyt kyllä ollut mitään sanavapaudellista tai muutakaan arvoa joten en pidä asiaa mitenkään pahana. Sitä vain alkaa kummasti otsasuonet pullistumaan kun huomaa tekstinsä vain kadonneen johonkin. Joten tuo viestisi alussa oleva "BRG:lle tiedoksi, että yhtään hänen kommenttiaan ei ole poistettu" ei kyllä pidä näin ollen paikkaansa.

IDA kirjoitti...

"Joten tuo viestisi alussa oleva "BRG:lle tiedoksi, että yhtään hänen kommenttiaan ei ole poistettu" ei kyllä pidä näin ollen paikkaansa."

Luulin, että tarkoitit tätä ketjua.

Se oli ihan hieno ja osuva ohjelma. En tajunnut ottaa sitä talteen. Voinkin poistaa tuon tiedotuksen, olkoon sensuuria sekin ;) Vittuunnuin vain, kun satuin lukemaan kommenttisi

Lotta:

Ei tosiaan varmasti ole tyypillinen vihreä.

BRG kirjoitti...

IDA said: Vittuunnuin vain, kun satuin lukemaan kommenttisi.

Juu, multa tais lähteä vähän mopo käsistä. Hupaisa pieni yksityiskohta, että olin juuri vähän ennen kommentoinut Osmon blogiin että kyllä sivistynyt kuskustelu onnistuu juu. Ja sitten hetken päästä hakkaan näppistä apinanraivolla, heh...

IDA kirjoitti...

Tuollaista aina sattuu ;)