keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

I Drink Alone

Tämä piti jo jättää, mutta olen ennenkin pettänyt lupaukseni. On jotenkin kohottavaa, että joku muistaa ensimmäisen nikkini ja nikin, josta tähän nykyiseen kätevyyssyistä päädyin. Täytyy minulla siis olla kuudeskin lukija. Valitettavasti tämä lukija vain ei tajua, että nikki tarkoittaa juuri sitä, mitä siinä lukee.

Koska en ole kai koskaan kirjoittanut verkkoon mitään millään muulla nimimerkillä, niin haastankin kaikki googlaajat etsimään pahimmat rasistiset ja fasistiset iskut. Olen kirjoittanut Futisforumille, Jussi Halla-ahon vieraskirjaan, Kansallismieliselle keskustelupalstalle, Näkökulmalle ja lisäksi omalla nimelläni Kansalaiskeskusteluun. Sen pitäisi helpottaa hakuja.

Tämän tekstin kommentteihin voi lisäillä parhaat palat. Varmasti en kaikkia tekstejä voi ylpeänä lueskella, mutta sellaista sattuu.

6 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Jaa daaa jaa jaaaaa....

Joo kyl se pitää räjäyttää, eilisillalla & tänään aamusella vaan mielessä vilisee "kysy keskimmäiseltä istuuko aina tottapuhuva hänen vierellään" "kysy vasemmanpuoleiselta puhuiko hän totta.." "pimpelipom".

On se haastava mut oikeaan kysymyksenasetteluun se perustuu. Oon jo todennut ettei voi olla sama kysymys kaikille & istumapaikallakin saattaa olla merkitystä.

Mitäs läksin :)

Tohon ylläolevaan sen verran että siinä voi kyllä olla urakkaa kerraksensa että saa pahimmat natsituksesi esille jos pitää ihan aitoja lausahduksia siteerata. Voi kulua jopa yli päivä etsiessä.

Jollei sitten pistä joukkoon puolta petäjäistä.

Nyt duunia et saa jaadaat pois mielestä :)

IDA kirjoitti...

"Voi kulua jopa yli päivä etsiessä."

Kannattaa lukea keskusteluketjut myös, eli aikaa kyllä tärviintyy.

Bonukseksi sieltä löytyy kuitenkin paljon ihmisiä, jotka sanovat asiat niin kuin ne heidän mielestään ovat. Noiden mulkkujen tavoitehan on, että ihmiset puhuisivat vain heidän puolueohjelmansa määritelmien mukaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Olen sen verran pitkään lueskellut Idan juttuja, että olisin löytänyt sen piilossa lymyävän natsin ja rasistin, jos se vain olisi mahdollista.

Tietysti laajentamalla rasismin määritelmää esimerkiksi tekemällä kansallismielisyydestä rasismia Idakin on rasisti.

Eikä tuo määritelmän laajentaminen mitenkään tavatonta ole. Monet ihan vakavissaan sanovat, että kaikenlainen nationalismi on rasismia.

Ns. suvaitsevaisetkin ovat oikeasti rasisteja. Heidän rasisminsa on tyyliltään 'soft bigotry of low expectations'.

Olenpa kuullut, että pelkkä valkoinen ihonväri on osoitus rasismista. Rasistiksi siis synnytään.

IDA kirjoitti...

"Rasistiksi siis synnytään"

Voi olla. Ihan selvästi noidenkin juttujen kirjoittaja kaipaa - ja hänellä on asiasta paha fiksaatio - jonkinlaista arvostusta. Kukapa ei kaipaisi. Kaipuuta vain on monenlaista. Tuossa se ei ole oikein kohdallaan ja vika voi olla synnynnäinen.

Itse olen persoonallisuustutkimustenkin mukaan introvertti, mutta ainakin minusta olisi kohteliaampaa sanoa vaikkapa ujo, kuin "arka, paska, uikuttava rääpälemäinen rotta..." ;)

Kekke kirjoitti...

Tyypillä on merkintänsä asiasanoissa merkittynä mm. Stephen King ja Tolkien. Mitvit?
Onkohan tämä joku vihjaus suomettajarottien rahvaanomaisesta, halvasta ja tavaratalon alepokkari-tyylisestä kirjallisuusmausta.

No, meikulla ei ole mitään ongelmaa sen myöntämisessä että Tolkienia on luettu ja Kingiä tullaan lukemaan ja katsomaan filmatisointeina vastakin - on Stevie huomattavasti Lovecraftiä parempi.

IDA kirjoitti...

"Onkohan tämä joku vihjaus suomettajarottien rahvaanomaisesta, halvasta ja tavaratalon alepokkari-tyylisestä kirjallisuusmausta."

En tiedä. Minusta Stephen Kingin Kolkuttajat - tai pitäisi kai maailmaa matkanneena, lukeneena ihmisenä sanoa Tommyknockers - oli harvinaisen hyvä kirja. Tarua sormusten herrasta olen yrittänyt lukea pariinkin kertaan, että hitsautuisin kaaderiin, mutta en ole päässyt vielä loppuun :)