lauantai 15. maaliskuuta 2008

Illan ottelu

Athletic Club kohtaa vieraissa Real Betisin. Voitto tänään olisi todella hieno homma. Joukkue lähtee peliin kokoonpanolla:

Armando
Iraola
Ocio
Uztariz
Del Horno
Susaeta
Javi Martinez
Yeste
Gabilondo
Etxeberria
Llorente

Ja penkillä istuvat kentälle valmiina:

Aranzubia
Exposito
Koikili
Garmendia
Aduriz
Orbaiz
David Lopez

Olisi jotenkin hämmentävää, ellei Betisin kaltainen huliviliporukka kaatuisi tuolla miehistöllä. Valitettavasti streamia ei tunnu löytyvän mistään verkon pimeistä nurkkauksista, joten on turvauduttava Athleticin sivujen liveseurantaan.

Ensimmäinen puoliaika 1 - 1. Athletic aloitti hyvin. Yeste latasi ansaitun ja oikeutetun maalin kahdeksannella minuutilla. 31 minuutilla Yeste ilmeisesti loukkaantui, koska hänet vaihdettiin Orbaiziin. 34 minuutin kohdalla Betis tasoitti säkämaalilla. Yhtään varoitusta ei ole tullut mikä viittaa tuomarin puolueellisuuteen ja Betisin roistomaisen pelin suosimiseen.

Oikeus näytti jo voittavan ja Susaetan tilalle vaihdettu David Lopez teki rankkarista 1 - 2, mutta 78 minuutilla peli on jostain syystä keskeytetty. Livescoren mukaan myös tulos on toistaiseksi nollattu.

Ilmeisesti peli kuitenkin päättyy Athleticin voittoon, koska keskeytyksen syy on katsomosta heitetty pullo Athleticin maalivahdin Armandon päähän. Voi helvetti kuitenkin.

Noilta sivuilta löytyy muuten Athleticin vanhoja klassikkopelejä, muun muassa 1984 Cupin voitto.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Monikulttuurisia joukkueita hmmm.

Ilkka kirjoitti...

Luultavasti juu tulokseksi tulee vierasvoitto. Lienisikö joku 0-3 joka laitetaan viralliseksi lopputulokseksi (hämärästi muistelen tällaisia lukemia käytetyn aiemmissa tapauksissa joita vastaavia rötöstelyjä on tapahtunut).

Sinänsä käsittämättömän hölmöä toimintaa kotijoukkueen kannattajilta (vaikka tämähän avaisi aivan uusia mahdollisuuksia vierasjoukkueen kannattajille jotka soluttautuisivat kotijoukkueen kannattajien joukkoon...).

Toivon mukaan ei käynyt maalivahdille pahasti.

IDA kirjoitti...

"Monikulttuurisia joukkueita hmmm."

Mieti sitä oikein ankarasti,

Betisin kannattajat ovat jopa suoraan kuuluisista andalusialaisista teehuoneista. Hyökkäyksetkin ovat sitä tasoa :)

"Luultavasti juu tulokseksi tulee vierasvoitto. Lienisikö joku 0-3 joka laitetaan viralliseksi lopputulokseksi"

Paha sanoa. Athleticin sivuilla lukee edelleen, että ottelu olisi siirretty myöhemmäksi. Espanjan säännöistä ei kai koskaan tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus toteutui sittenkin ja peli tuomittiin päättyneeksi 1-2 Athleticille. Tosin Betis valitti päätöksestä, joten saas nähdä miten vetoomuskomiteassa käy. Espanjalaisista kun ei koskaan tiedä.