sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Ja paskat

En jaksa käydä vanhoja tekstejä läpi. Taso vaihtelee, sanoisin jopa. Poistin alusta yhden tekstin, jonka linkki Patti Smithin haastatteluun oli kuollut. Koska olen Ramones Fan ja täyden palvelun tavaratalo tarjoan tilalle tämän videon.

Toivottavasti siitä irtoaa mietittävää niille, jotka tallettavat kaiken ja kirjoittavat muutenkin työkseen hikisiä referaatteja muiden julkaisuista.

"Intellektuaaliset" tappelut ovat jotenkin typeriä. Tuntuu raivostuttavan neitimäiseltä, kun jaloissa rätkyttää sellaisia tyyppejä, jotka tavattaessa pystyisi huitaisemaan kumoon vasemmalla kädellä. Toisaalta ei henkisessä tyttömäisyydessä itsessään sinänsä ole mitään pahaa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho!

Vasarahammer kirjoitti...

Oikein! Jätä paskanheittäjät rypemään omissa jätöksissään ja mene eteenpäin kritiikistä piittaamatta kuin Muurisen maajoukkue aikanaan.

(En silti tarkoita, että tämän blogin eteenpäinmeno olisi samanlaista kuin Muurisen maajoukkueella)

Vanhasuomalainen kirjoitti...

Te halla-aholaiset ette kumminkaan voi kieltää, etteivätkö kyseiset paskanheittäjät olisi onnistuneet sekoittamaan pasmojanne välillä aika nolostikin. Yhtä hyvin onnistui toisella rintamalla Katariina Lillqvist Uralin perhosellaan. Halla-aholaiset ovat alentuneet sensuroimaan omia blogejaan ja Lillqvististä on leivottu sananvapaustaistelija. Taitaa vasemmistolla olla ainakin kahden maalin johtoasema.

IDA kirjoitti...

vasarahammer:

Voin luvata vähintään sen, että lopussa saadaan kulma ;)

vanhasuomalainen:

Kai jokainen terve ihminen masentuu ainakin jonkin verran tuollaisesta mielisairaiden suoltamasta paskasta.

Anonyymi kirjoitti...

On kai selvää, että kirjoitusten taso vaihtelee. Sellaista kirjoittajaa ei olekaan, jolla se ei vaihtelisi.

La Ligasta sen verran, että on jotenkin häkellyttävä ilmiö se joka keväinen joidenkin joukkueiden rakettimainen nousu ja vastaavasti toisten vastaava vajoaminen.

Olisiko kuntoharjoittelussa skarpattavaa vai mistä lienee ilmiö johtua.

Anonyymi kirjoitti...

Mites harjoittelet, jos ei ole edes joukkuetta? tai kukaan ei kehtaa tunnustaa virallisesti kuuluvansa tiimiin...

IDA kirjoitti...

octavius:

Vaikea sanoa. Espanjan pelit ovat selvästi ailahtelevimpia kuin Bundesliigan, jota tulee myös Urheilukanavalta seurattua. Pakko sanoa, että saksalaiset ovat noin yleisesti vakuuttavampia.

Kärkijoukkueilla alkavat tietysti myös europelit painaa loppua kohden.

Athleticilla on se oma pitkäjänteinen filosofiansa, joka nyt ainakin vielä on pitänyt sen ylimmällä sarjatasolla. Lezamassa on kai jotain mystisiä poppamiehiä ;)

Anonymous:

Reilusti vain johonkin puulaakiporukkaan. Kyllä pulustajana voi pelata vaikka ei osaisi mitään

Ilkka kirjoitti...

Mä voin todistaa tuon puolesta. 1,5 vuotta Hongassa pelailin pakkina ja ainoa tekemäni maali oli se oma maali (Hyvinkäätä vastaan).

Peliaikaa silti sain :)