tiistai 11. maaliskuuta 2008

Matkalla III

Kävelin läpi Juurikorven. Sympaattinen kylä, siitä on kirjoitettu historiakin. Se kertoo kuinka kylästä on viety joskus ihmisiä ammuttavaksi. Mitä ei tänään uskoisi.

Neljännen polven punakaartilaisena oivalsin, että minulla on oikeus olla käpyisistä savianimaatioista aivan mitä mieltä minua huvittaa. Tekijöille voisi minusta lahjoittaa palkinnoksi vaikka kukkopillin, joka asetettaisiin heidän suikkalakkiinsa ikään kuin töyhtöksi. Hieno kansakoulu oli myytävänä. Jos mainostaminen tuottaisi niin ostaisin sen pois.

2 kommenttia:

Anonyymi rotta kirjoitti...

Neljännen polven punakaartilaisena oivalsin, että minulla on oikeus olla käpyisistä savianimaatioista aivan mitä mieltä minua huvittaa.

Joidenkin kansallismielisten reaktiot kyseiseen animaatioon muistuttivat kyllä erehdyttävästi muslimien kimpaantumista Muhammed-kuvien johdosta - siis mielipiteiden tasolla. Suomalainen kämy näet kyllä uhoaa Sisun palstalla että punikit saunan taakse ja neekerit vittuun sekä uneksii tulevasta rotusodasta, mutta ei koskaan kykene muslimiveljien tasoiseen suoraan toimintaan. Onneksi. Vaan mitä voidaan tulevaisuudessa odottaa Abdullah Tammen porukoilta, se mieshän on näemmä imenyt pahimmat vaikutteet kummastakin skenestä.

IDA kirjoitti...

"Joidenkin kansallismielisten reaktiot kyseiseen animaatioon muistuttivat kyllä erehdyttävästi muslimien kimpaantumista Muhammed-kuvien johdosta - siis mielipiteiden tasolla"

Keiden?

"Suomalainen kämy näet kyllä uhoaa Sisun palstalla että punikit saunan taakse ja neekerit vittuun sekä uneksii tulevasta rotusodasta, mutta ei koskaan kykene muslimiveljien tasoiseen suoraan toimintaan."

Voit kirjoittaa sinne aivan vapaasti, jos sinulla on kirjoittajille jotain huomautettavaa. Kukaan ei estä.

"Vaan mitä voidaan tulevaisuudessa odottaa Abdullah Tammen porukoilta, se mieshän on näemmä imenyt pahimmat vaikutteet kummastakin skenestä."

Voimme saada poliittiseen keskusteluun tason, jolla olet kuin kala vedessä, tai niin sanotusti kotonasi.