perjantai 21. marraskuuta 2014

Ylimääräinen uutislähetys


- Keskeytämme lähetyksen ylimääräisen uutislähetyksen vuoksi.

- Hyvää päivää! Yhdistämme suoraan toimittajallemme kauppatorille. Hän on asemissa mahdollisimman lähellä presidentin linnaa. Onko tosiaan totta, että homo itkee maassamme?

- Kyllä, kyllä nyt sille näyttää. Tiedot ovat vielä vahvistamattomia, mutta niitä voidaan pitää varmoina. Homo todellakin itkee Suomessa.

- Mitä tämä merkitsee kansainväliselle maineellemme?

- Tämä on tietenkin ihmisoikeusrikkomus. Saamieni tietojen mukaan hallitus on jo kokoontunut. On esitetty, että tarvittaisiin vähintään 10 000 maahanmuuttajaa vuosittain vaihtamaan vanhojen homojen vaippoja vanhainkodeissa, kulttuuri- ja sivistysmäärärahoja olisi keskitettävä voittavan eurovisiokappaleen säveltämiseen ja ansiosidonnainen työttömyysturva olisi poistettava ja työttömille tulisi velvollisuus osallistua päivittäiseen homohumppaan.

- Voimme siis pitää varmana, että homo todellakin itkee Suomessa.

- Kyllä. Meillä on nyt oma orjuus, oma kansalaisoikeustaistelumme.

- Kiitoksia! Tulemme seuraamaan tilannetta ja raportoimaan tarvittaessa.

Tuo niiden aikojen muistolle, kun maassa oli varaa ja tahtoa tehdä Eteenpäitä ja Etelä-Suomea. Kymen Sanomien kauko-ohjattu päätoimittaja oli valtakunnallisen rummutuksen säestykseksi vetänyt pääkijoitukseksi homoliittojutun, johon hän ei varmasti usko edes itse. Yllä oleva kuvaa todellista tilannetta paremmin. Kymen Sanomat on Sanoma oy:n lehti. Sanoma oy:n lehtien on pakko kannattaa homoliittoja. Niiden on myös pakko esittää avioliiton puolustajien kannat mahdollisimman huonossa valossa, koska heidän lehtiensä propagantistien älyllinen kapasiteetti ei riitä käsittelemään asiasta esitettyjä, todellisia näkemyksiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hesarissa on mielipiteissä ollut nyt parina päivänä nähtävissä myös tämä uusi henkilökohtaistettu linja: ihmiset loukkaantuvat vakavasti ja suuresti ja ehkä ikuisiksi ajoiksi julkisesta keskustelusta ja vääristä mielipiteistä. Ei homot, vaan ihmiset, joilla ei ole ollut äitiä/isää/ydinperhettä. Henkilökohtaisesti loukkaantuvat, verisesti, nimimerkin takaa itkevät. Heitä kohtaan on hyökätty, heistä on tehty ongelmia. Heillä ei ehkä ole oikeutta elää, olla olemassa!

Entäs sitten kaltaiseni sekopäät, joilla ei myöskään ole ollut yhtikäs mitään ja siitä huolimatta olen kyseenalaista mieltä, vaikka sitten huvikseni! Enkä edes käsitä loukkaantua, hitto!

IDA kirjoitti...

Nykymaailmassa asioita ja niiden yleistä tasoa ei enää osata erottaa henkilökohtaisesta kokemuksesta. Kaikki on politiikka. Mitään kypsää ja sivistynyttä harkintaa ei enää ole edes olemassa. Pienen lapsen viaton vitsi saattaa vielä laukaista maailmansodan käyntiin. Mikä nähtiin taannoisen pilakuvajutun yhteydessä.

Internet ehkä tuo tähän helpotusta, koska keskitetysti julkaistu media kuolee eivätkä suuret joukot enää väistämättä ajaudu yhden, propagandistisesti rummutetun, poliittisen keskusteluaiheen ympärille, vaan löytävät omat piirinsä, joita voi aidosti kehittää.

Valkea kirjoitti...

Pilapiirtäjä Kari totesi aikanaan mainiosti: "Ihmisoikeudet ovat rupusakkia varten. Kunnolliset ihmiset eivät joudu niiden kanssa tekemisiin."