maanantai 17. joulukuuta 2012

Kun maailma ei enää riitä...

...on äärioikeistolainen terrorismikin kehiteltävä mielikuvituksesta, ilmeisesti tutkimusrahoitusten varmistamiseksi.

Oho, hupsista.

Tukija Jungarin puolustukseksi on sanottava, että Suomen ulkoministeriön tiedotuslinjaa kansainväliselle lehdistölle edellisten eduskuntavaalien jälkeenhän tuossa vain jatketaan, joten ruotsalaisia ei kaikesta sovi syyttää. Jungar oli kunnallisvaalien alla muutaman päivän Kotkassa ja mielenkiinnolla odotan tieteellistä tietoa siitä millaisen äärioikeistolaisen ja fasistisen kampanjan me vedimme. Kuvausta todellisuudesta en tietenkään enää sen enempää tutkijoilta kuin lehdistöltäkään odota.

Koska kaikki menee nykyään läpi ja virka- ja lehtimiehet uskovat, tai ovat uskovinaan, jokaisen sanan kuin pienet lapset, ja koska Kotkassa huomena ratkaistaan kaupunginjohtajan luottamus ilmoittaudun kilpaan siltä varalta, että kaupunginjohtaja joutuu eroamaan ja esitän tässä ohjelmani pääpiirteissään:

1. Kymi Sinfonietian seuraavan kauden avaukseen kutsutaan vieraaksi paavi Benedictus XVI ja kausi avataan Bachin h-molli messulla, joka on harjoiteltu hyvin.
2. Kaupungin virkakieliä tulevat olemaan suomi ja latina. Muiden kielten puhumisesta virallisissa yhteyksissä katsotaan kieroon.
3. Kotka hakeutuu taiwanilaisen Keelungin ystävyyskaupungiksi ilmoittaen samalla eläneensä aina, Sun yat-Senin hengessä, Kuomintangin rinnalla kaikissa sen taisteluissa kommunismia vastaan.
4. Kaikki kyläkoulut elvytetään ja niihin palkataan pätevät latinan opettajat.
5. Kotkan Työväen Palloiljoiden nimeksi tulee Kotkan Työväen Palloilijat, joka lyhennetään KTP, ja se pelaa valtakunnallisessa pääsarjassa.
6. Moskovan oblastin edustajien kanssa aloitetaan neuvottelut Karjalan itsenäisyyden palauttamiseksi. Suurkymi luo lämpimät ja hyvät suhteet itsenäiseen Karjalaan.
7. Kotka-lisä säilytetään, mutta sen nimi muutetaan Kymi-lisäksi.
8. Kotka - Kouvola junayhteys elvytetään niin, että juna kulkee vähintäin tunnin välein.
9. Rantarata rakennetaan. Sitä tullaan vaatimaan valtiolta separatismin uhalla.
10. Hallitusmuodoksi tulee puolittainen teokratia niin, että kaupunginhallitus ja -valtuusto jatkavat toimintaansa, mutta tullakseen lainvoimaisiksi päätökset vaativat paavin hyväksynnän ja allekirjoituksen.
11. Karhuvuorta tarjotaan Vatikaanille, joka rakentaa sen ympärille muurit, ja toivotaan tämän johtavan alueen moraaliseen kohentumiseen.
12. Kaupungin kiinteistöjen hallinta ulkoistetaan Tuuri-konsernille ilman tarjouskilpailua.
13. Kaikkien kaupunkiin muuttavien ulkomaalaisten on osattava vähintään messu latinaksi tai vaihtoehtoisesti pysyttävä laulamaan Veikko Lavin Silakka-apajalla - laulu. Suurkymin ulkopuolisilta rämesuomalaisilta vaaditaan vain jälkimmäinen.

Siinä nyt aluksi. Lisääkin voisi kehitellä. Nämä ehtivät vielä varmasti ruotsalaisiin tutkimuksiin. Ja ehkä Expressenkin saa näistä yhtä mainion jutun, kuin sen jo legendaarisen höhlä artikkelisarja Opus Deista oli.

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Mina en suurta painoa antaisi Helena "Bimbo" Erosen horinoille.

Tomi kirjoitti...

Mistas taikuri IDA repii rahat tuohon kaikkeen?

Oikea tyovaki ei liitoudu koskaan laski Soinin porukoiden kanssa. Jote oikea KTP:n kann attaja ei ole persu.

IDA kirjoitti...

Helena Erosen blogissa oli suora siteeraus tuosta "tutkimuksesta". Itse en pidä vakavastiotettavan ketään, joka väitti Helena Erosen ehdottaneen hihamerkkejä maahanmuuttajille tai erirotuisille.

Rahoitushan tuossa tulee kuin itsestään Kiinan antikommunisteilta. Oikeat sosialistit kannattavat FC KooTeePeetä, FC HJK Helsinkiä, Turku Interiä, Tampere Unitedia tai AC Oulua.