torstai 27. joulukuuta 2012

Homma hanskassa

Vanhan polven kepulaisten K-linja taisteli Neuvostoliiton uhkaa vastaan myöntymällä kaikkeen mitä Neuvostoliitto vain keksi vaatia ja kehittelemällä kaikkea mikä sitä voisi miellyttää. Nyt he ovat huomaamassa, että Perussuomalaiset ovat Neuvostoliittoakin kovempi uhka:

(ydin)aseeton Kepu.

Jos tämä ajattelu leviää laajemmin puoluejohdon piiriin, niin on odotettavissa, että Kepu tulee ajamaan jokaista PS:n ehdotusta kuin omaansa. Nyt on siis vain oltava tarkkana mitä ehdotuksia taistelevalle Keskustalle annetaan ja pidettävä heidän miellyttämispyrkimyksensä aisoissa.

2 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jaa, The Pekka Siikala. Minä olen heppua aika ajoin seuraillut, mutta en pääse oikein tasajyvälle. Joko heppu on

a) ihan oikeasti äärimmäisen ja sataprosenttisen tosissaan kaikesta mitä kirjoittaa

b) oikea trollien supertrolli, joka saa omaa kivaa ja nauraa partaansa aivan päntiönä, kun porukat vetelevät pellollisen herneitä nenään

Välillä olevaa harmaata aluetta tuskin on. Mutta en vaan saa päätettyä, että kumpi. Kallistutko IDA vaihtoehtoon a vai b?

Ja hei niin, kun ottaa huomioon, minkälainen tuo IDAn linkittämä juttu oli, niin muistutan, että tuo ”tasajyvä” oli vaan kuvaannollinen, ei kirjaimellinen termi. Pakko muistuttaa. Vaikken minä edes ole perussuomalaisten jäsen.

IDA kirjoitti...

En osaa itsekään sanoa.

Kova se vaikuttaa olevan arvostelemaan muiden kirjoittamisia. Sen mitä olen noita US:n blogeja lukenut, niin Siikala on kai sillä kannalla, että koko blogipalvelu pitäisi lopettaa :)