lauantai 25. heinäkuuta 2009

Ottaa pollaan launtaina

Itselläni ei ole mitään homoja tai lesboja vastaan. Olen kerran jopa rakastanut lesboja mitä pidän yhtenä elämäni kauneimmista kokemuksista. Kaikki kuitenkin loppuu aikanaan ja haluaisin kommentoida tätä Takkiraudan kirjoitusta.

Akuliina saa olla mitä on, mutta ihmettelen miten hänen kaltaisensa idiootti voi olla mesoamassa Radio ykkösellä silloin, kun sieltä pitäisi tulla klassista musiikkia tai hartausohjelmaa. Voisiko siis joku ystävällisesti antaa sivistyksestä lähinnä Abban tietävälle Jungerille kenkää ja todeta päälle, että So fucking what.

8 kommenttia:

Kami kirjoitti...

Minäkään en oikein ymmärrä akuliinaa. Itseasiassa ainoa asia mistä olen samaa mieltä on se, että konflikteilla oikeasti saa aikaiseksi asioita hyvin nopeassa tahdissa. Konfliktin toimiminen välineenä vaan tarvitsee yhden asian: Riittävän syyn. Se riittävä syy on yleensä se viimeinen pisara, oljenkorsi joka katkaisee kamelin selän. Muissa tapauksissa se on liioiteltua.

Minä toivon että Akuliina joku päivä olisi niin uskottava, pelottava ja uhkaava, että saisi aikaiseksi riittävän syyn. Sitten häneltä ei koskaan puuttuisi konfliktia lyhyeksi jäävästä elämästään.

Linkolan kumisaapas kirjoitti...

"Akuliina Saarikoski - anarkistipiru": tämä tuijotti pitkään minua tänä kesänä jonkin lehden kannessa. "Anarkistipiru" - voiko nykyisessä kulttuuri- ja arvoympäristössä ihmistä positiivisemmin luonnehtia?

IDA kirjoitti...

No ei. Se on oikeasti söpöä ja tanttamaista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ennemmin risoo jokin perussovinnaisen feministinen tai homoille oikeuksia- jaaritus. Tuossa oli sentään luovuutta. Ehkä hän rikkoo lakia kiihottamalla kansanryhmää vastaan (heteroita vastaan), mutta kyseinen laki on muutenkin hieman hutera, joten ei kai sekään nyt..

En tietenkään samaa mieltä, mutta mukavaa, että tuollastakin sikiää. Ruutinmatruunan - tämän itsestään kolmannessa persoonassa puhuvan - suivaantumista en kyllä ymmärrä. Kyllähän maailmaan mielipiteitä mahtuu.

Akuliina totesi myös KD:N Päivi RÄsäsen olevan queer-sensitiivinen. Hauskaa Aksu!

Mills kirjoitti...

niin edellisestä saa syyttä millaa - potentiaalista aksu-fania.

IDA kirjoitti...

Juu. Ei minulla ole muuta valittamista, kuin tuo Radio ykkönen, jolta pitäisi tulla kansallisesti kohottavaa ohjelmaa, kuten juuri musiikkia, kotimaisen kulttuurin esittelyä ja hartausohjelmia :)

Onhan kovassa asenteessa aina jotain

http://www.youtube.com/watch?v=SGAbV2NborY&feature=relatedc

kuten tuosta videosta anarkokiljupunk-meiningin kivikaudelta voi päätellä. Sen helppo yhteiskunnallistaminen taas ei ole oikeastaan mitään, vaan köyhät saavat kärsiä seuraukset. Ei mummut ja papat mitään nettiä osaa käyttää; ratiota ne kuuntelee. Pitäisi ajatella niitäkin.

milla kirjoitti...

"Sen helppo yhteiskunnallistaminen taas ei ole oikeastaan mitään, vaan köyhät saavat kärsiä seuraukset. Ei mummut ja papat mitään nettiä osaa käyttää; ratiota ne kuuntelee. Pitäisi ajatella niitäkin."

Sinänsä hyvä ettei tule Novalta tai YleX:ltä, voisivat 13-vuotiaat helposti hurahtaa. Nyt Aksua kuulevat vain mummot ja muutama maakunnan jäärä, jotka tuskin liittyvät Aksun seksijengiin.

IDA kirjoitti...

Totta tietysti tuokin. Vilpittömänä hölmönä en vain ajatellut tuollaista strategiaa. Pitäisikö Jungerille sittenkin vaatia jatkoaikaa?

Ja toisaalta asioilla on aina positiivinen puolensa. En edes muistanut, että oli sellainenkin yhtye kuin The Slits, ellei se olisi tuosta tullut mieleen.

YleX:ään pitäisi saada vastapainoksi ohjelma Näkökulmia klassiseen kiljupönttöanarkismiin. Akuliinahan on vain nykyajan tyypillinen tyttö:

http://www.youtube.com/watch?v=LOJs9oycX5E

:)