tiistai 7. heinäkuuta 2009

Googlaus

Ihmiset suhtatuvat asioihin liian vakavasti.

Noista kukaan ei tunne minua. Jos tapaisin heidät torilla löisin muitta mutkitta kuonoon tai antaisin litsarin poskelle mikä ehkä olisi soveliaampaa.

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällä ei ole juuri mitään tekemistä otsikon kanssa, mutta kun tuo Halla-ahonkin nimi esiin nousi, niin siinä vasta äijä, joka litsarin tarvitsisi.

Hesari raportoi viikonvaihteessa, että tämä paviaanitalon edustaja ja opetuslautakunnan jäsen ei käytännössä tee yhtään mitään näillä tehtävillään. Istuu posket punaisena ja mitäänsanomattomana äänestäen oikeiston mukana. Hei haloo, meillä on jo Kokoomus. Mihin tätä äijää tarvitaan?

Siinä taas esimerkki toimettomasta turhakkeesta, jolle sydäntä lähellä on kokouspalkkioiden nostaminen.

IDA kirjoitti...

Ehe ehe. Vittuako minua tarvitsee sotkea Halla-ahoon? Minulla on ihan omat mielipiteet.

Jos tulet minulle selittämään, niin vedän lättyyyn niin, että lätisee.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan ottanut koskaan tuota nälkäkorpea vakavasti? Heppuhan vaikuttaa kärsivän pahemman sortin paranoiasta ja pakkomielteistä.

IDA kirjoitti...

Onko kukaan ottanut koskaan tuota nälkäkorpea vakavasti? Heppuhan vaikuttaa kärsivän pahemman sortin paranoiasta ja pakkomielteistä.

No siis minulle juuri esitettiin mitä googlaus nímelläni tuottaa tulokseksi.

Aivan uskomatonta roskaa. Selitä tuota sitten.

hannes kirjoitti...

Se ompi tuo nälkä varmaan joka korvessa vallitsee syynä moisiin harhoihin, ellei sitten hippaheinän ja poppamiessienen yhteivaikustus. :)

Tiedemies kirjoitti...

Nälkäkorpi-jutut ovat tietysti oma lukunsa, mutta se genre on olemassa jo noin muutenkin.

Ajatusleikkinä ja mielenvirkistyksenä, mitä kuvittelet, jos joku "mokuttaja" sanoisi samaa niistä kavereista, jotka kirjoittelevat suunilleen samantasoista läppää poliitikoista? Tuolta sinun linkkilaaristasikin useampi kirjoittaja tavan takaa kirjoittelee proskriptiolistoja suomalaisista poliitikoista ja virkamiehistä. Kuvitellaan, että joku niistä, jotka nimeltä mainitaan, uhkaisi vetää dunkkuun?

Tutkintapyynnöt ovat sentään jotenkin sivistynyt tapa hoitaa asioita. Minun ei liene tarpeen jatkaa tätä päättelyketjua pidemmälle. Katsokaa Voyagerin jakso "Killing Game".

Kumitonttu kirjoitti...

Nää on ikäviä juttuja, mutta juurihan eilisessä Hesarissa oli Ruotsin Säpon tutkijasta uutinen, jonka mukaan äärivasemmisto on yhtä väkivaltainen kuin ääri"oikeisto". Samassa jutussa oli myös ruotsalainen sisäministeri Nyamko Sabuni haastateltuna, ja hän (han eller hon) totesi, että "historiallisista syistä johtuen" Euroopassa on katseltu äärivasemmiston väkivaltaa läpi sormien ja ajateltu, että "nuoriso se vain kapinoi". Tämä muuten selittänee sen, miksi antifa-mellakat järjestään uutisoidaan "nuorison" mellakointina.

Kyseisen uutisen parasta antia oli kuitenkin kuva, jossa keltaisiin paitoihin pukeutuneet miehet, kuvatekstin mukaan "äärioikeiston" edustajat, mellakoivat väkivaltaisesti Ruotsin kansallispäivänä. Mellakoijien paidassa luki NSF, joka on lyhenne sanoista National Socialist Front. Ilmeisesti kaikille muille paitsi vasemmistolaisille on selvää, että oikeistolainen (saati "äärioikeistolainen") ryhmä ei edes vitsinä ottaisi ryhmänsä nimeksi sanaakaan sosialismista.

Koko vasemmistolainen ajattelutapa hyväksyy ja rohkaisee mellakointiin. Yhtenä häiriköinnin osana ovat tällaiset nälkäkorpi-sivustot, joiden tarkoituksena on hiljentää kansalaiskeskustelua. Ideologiaan tietysti kuuluu, että samalla älymystö selittää pönäkästi, että vain omalla nimellä julkaistut kirjoitukset ovat uskottavia tai muuten parempia. Toinen, vielä härskimpi tapa antaa oikeutus tälle sinuun kohdistuneelle häirinnälle on se, että syyttää sinua siitä, että onhan sinullakin linkkejä blogissasi. Minun on rehellisesti sanottuna täysin mahdotonta ymmärtää, mikä vasemmistoälyköitä oikein vaivaa.

Tiedemies kirjoitti...

Kysyin, että mitä noissa linkkilaarin blogeissa kirjoitettaisiin, jos joku niiden proskriptiolistalla esiintyvä mokuttaja julkisesti sanoisi vetävänsä näitä kirjoittajia turpaan.

Se, että kumitonttu vetää välittömästi kommari/natsikortin osoittaa vain ettei oikeasti kiinnosta vastata.

Nälkäkorpi-paskanheitto on ihan yhtä mautonta kuin kaikki muukin paskanheitto. Se, että joku "sosialisti" riehuu jossain, ei liity asiaan mitenkään.

Niin, että miten suhtautuisitte, jos vaikka Jyrki Katainen, Mikko Puumalainen, Paavo Voutilainen, tai joku muu sellainen, uhkaisi vetää turpaan vaikka Mikko Ellilää?

En sano mitään siitä, mitä IDA tässä kirjoittaa, mutta ihan helvetin tyhmää se olisi.

Sitä ei mikään ruotsalainen katuhuligaani miksikään muuta.

IDA kirjoitti...

Kysyin, että mitä noissa linkkilaarin blogeissa kirjoitettaisiin, jos joku niiden proskriptiolistalla esiintyvä mokuttaja julkisesti sanoisi vetävänsä näitä kirjoittajia turpaan.

En tiedä.

Myönnän tuon olleen tyhmä avautuminen, mutta yllätyin tuosta oikeasti. En nyt varsinaisesti ole mitään virtuaalihahmoa turpaan vetämässä, mutta en tuollaisesta toiminnasta pidäkään.

Tiedemies kirjoitti...

Joo, no toki tajusin, että et ole oikeasti ketään dunkkuun vetämässä, eikä se nyt tässä ollut olennaista.

Se vaan, että tuontason (nälkäkorpi) juttuja kirjoitetaan nykyään vähän joka paikassa ja se on vähän huono juttu. Mutta jos jeesustellaan, että nälkäkorpi ja "vasemmisto" (mikä ikinä se sitten onkaan) yrittää näillä jutuilla tappaa keskustelun, niin kannattaisi joskus katsoa peiliin.

Jos nälkäkorpea kirjoittavat ne, jonka luulen, niin ainakin niillä on siinä mielessä "aihetta", että niistä on kirjoiteltu samanlaisia juttuja. Ei se mitään oikeuta, typerää touhua se on silti. Typerämmän siitä tekee hyökkääminen omalla nimellään kirjoittavia kohtaan nimimerkin takaa ja tuollainan sonnanheitto.

Se on vaan jälleen vähän kurjaa, kun sun "kaveritkin" tekee sitä. Itse en ainakaan ilmaise millään lailla tukea paskanheittäjille. Linkittämistä voi sellaisena pitää, urputti kumitonttu mitä urputti. Ja voisi jo pikku hiljaa siivota suunsa, tuossa ei ole mitään järkeä.

IDA kirjoitti...

Se vaan, että tuontason (nälkäkorpi) juttuja kirjoitetaan nykyään vähän joka paikassa ja se on vähän huono juttu. Mutta jos jeesustellaan, että nälkäkorpi ja "vasemmisto" (mikä ikinä se sitten onkaan) yrittää näillä jutuilla tappaa keskustelun, niin kannattaisi joskus katsoa peiliin.

Itse en tarkoittanut tuota. Olen kyllä pettynyt mahdollisuuteen keskustella, mutta se ei johdu noista jutuista.

Jos nälkäkorpea kirjoittavat ne, jonka luulen, niin ainakin niillä on siinä mielessä "aihetta", että niistä on kirjoiteltu samanlaisia juttuja.

Itse tiedän ketkä noita kirjoittavat. Voit lukea sen tuosta tekstistä, jos itse tiedät. Ja yhden olen aiemmin julkaissut nimelläkin, mitä kadun.

Tekstit olivat alun alkuaan erittäin sairasta kiusaamista. Itse suhtauduin niihin lähinnä huumorilla, mutta kaikki eivät suhtautuneet.

Pidän vain ja ainoastaan vittumaisena sitä, että nuo tekstit tulevat etusivulla googlella esiin, jos siihen kirjoittaa minun nimeni. Nuo ovat pelkkää paskaa, huonoa tekstiä, joidenkin ala-arvoisten skribenttien surkeaa räpellystä.

Toteanpa reippaasti lopuksi, että olen itse parempi :)

En usko, että Lasse "Mengele" Lehtinen, Osmo "Ode" Soininvaara tai Matti "Viisas" Vanhanen ovat saaneet yhtään kohtalokasta osumaa teksteistäni. Jos ovat, olen valmis harkitsemaan ilmaisuni siistimistä.

Tiedemies kirjoitti...

Oikeastaan en ajatellut, että sinua kukaan uhkaisi vetää dunkkuun. Ennemminkin vaikka Ellilää tai Octaviusta. En usko, että kukaan niin tekee, mutta noi sinun linkittämäsi sällit kirjoittelevat aika ikäviä juttuja oikeista ihmisistä. Tai tässäkin esiintynyt nimimerkki Kumitonttu, joka levitteli niitä "Ode hyväksyy pedofilian"-juttuja muutama kuukausi takaperin.

Odejen tai muiden jutut on kuitenkin aika kesyjä. Vähän niinkuin sinunkin, ajoittaisia avautumisia lukuunottamatta. Jotka nekin on jotenkin harmittoman oloisia.

Ja mitä yllä siis sanoin, laskin vain puoliksi leikkiä tutkintapyynnöistä. En kannata oikeusjärjestelmän sotkemista asiaan, mutta dunkkuunvetämisillä uhkailu on vielä sivistymättömämpää. Ei millään pahalla, tietenkään.

IDA kirjoitti...

Oikeastaan en ajatellut, että sinua kukaan uhkaisi vetää dunkkuun.

En itsekään ajattele niin. Oikeasti olen edelleen sitä mieltä, että vetäisin komeasti koko tuota kirjoittajaporukkaa päihin, vaikka he tulisivat rivissä vastaan.

Tai tässäkin esiintynyt nimimerkki Kumitonttu, joka levitteli niitä "Ode hyväksyy pedofilian"-juttuja muutama kuukausi takaperin.

Itse ymmärrän tuon jutun. Vihreät ovat poliittisia vastustajia ja he itse ovat ruvenneet käyttämään noita juttuja esimerkiksi nostamalla täysin perusteettoman oikeusjutun Halla-ahoa vastaan.

On ihan ok huomauttaa, kun he mokaavat itse. Soininvaara kuitenkin tekee politiikkaa ja on julkisesti poliitikko. Minä en ole.

Tässä voi nyt olla joku väärinkäsityskin, joka liittyy asioihin, joihin itse en voi vaikuttaa. Itse olen vain digannut kirjoituksistasi. Nimesi sain aikanaan tietää Facebookin kautta, eikä se kiinnostanut minua pätkääkään.

En tehnyt yhtään roskapostausta sinun nimelläsi.

Kumitonttu kirjoitti...

Tiedemiehen kärsivällisyys on pitkä kuin heisimato.

Linkittämistä voi sellaisena pitää, urputti kumitonttu mitä urputti. Ja voisi jo pikku hiljaa siivota suunsa, tuossa ei ole mitään järkeä.

En ymmärrä, missä ei ole mitään järkeä ja enkä sitä, missä kohtaa minun on ollut syytä siivota suuni. Voit yrittää vähätellä (tyylisi on nälkäkorpimaista pakottavaa dogmaattisuutta, huomaatko?) kaikkea kirjoittamaani tuollaisella yleistyksellä tai kohdistaa sanasi tarkemmin.

Aina voit trollata tyyliin "mä oon oikeessa urputti kumitonttu mitä urputti" tai tehdä vasta-argumentteja. Keskeiset argumenttini olivat, että
- on eri asia linkittää jotain kuin itse kirjoittaa (pohdi asiaa sananvapauden kannalta)
- on nimenomaan marxismille ominainen piirre pyrkiä pakottavaan dogmaattisuuteen (mitä vaikutat itsekin kannattavan) ja että
- stallari-älyköt pyrkivät demonisoimaan oikeistoliberaalin ideologian nimeämällä sosialistiset kilpakumppaninsa "äärioikeistoksi" (muistatko ne aiemmat kirjoituksesi, joissa joka kirjoituksessa viuhui nazzit ja rassistit? Että oli rasittavaa).

Tiedemies kirjoitti...

Kumitonttu, jos haukut stallariksi välittömästi kun joku huomauttaa, että nälkäkorpigenreä harjoitetaan myös teidän viiteryhmässänne, niin mitä muuta se on kuin trollaamista? Jeesustelet toistuvasti kommenteissa jutuista, joita itse teet koko ajan. Et noudata tippaakaan niitä standardeja, joita edellytät muilta.

Tähän viittasin, kun kehotin siivoamaan suusi. Jos et oikeasti näe kuinka typerää trollauksesi on, niin en voi auttaa.

En ole sitä mieltä, että Nälkäkorpi-juttuja pitäisi kenestäkään kirjoittaa. Kaikista vähiten IDAsta, joka ei tällaisia spämmi-mustamaalaus-juttuja ole levitellyt - toisin kuin eräät muut kirjoittajat täällä. Ja ei, en ole sitä mieltä että niistäkään pitäisi kirjoittaa. Se on ihan helvetin tyhmää.

Mutta te ette tunnu tunnustavan, että se on ihan helvetin tyhmää silloinkin kun sitä tehdään niitä kohtaan jotka ovat "väärällä" puolella.

Minusta on kuitenkin kohtuullista huomauttaa, että paskajuttuja on kirjoitettu muistakin viattomista tahoista pelkästään siksi, että heidät on koettu jonkun viiteryhmän edustajiksi.

Yllä jopa IDA itse hurskastelee vähän samalla jutulla. Jos kerran ymmärrystä löytyy näille spämmääjäpaskanheittäjille pelkästään siksi, että Ode on vihreä, niin symmetrisesti paskanheiton pitäisi sun päälle olla samalla viivalla.

Itse en hyväksy kumpaakaan. Minusta on siksi hyvä tehdä ajatusleikki siitä, millaiseen raivoon nuo kirjoittajat itsensä piiskaisivat, jos joku heidän paskanheittonsa sivullisista kohteista uhkaisi vetää dunkkuun.

Näillä väkivaltajutuilla mötystely on siksikin vähän ongelmallista, että vaikka minä esimerkiksi täysin tajusin tästä, ettet ole ketään menemässä leipomaan turpaan, niin joidenkin muiden kirjoittajien jutuista ei voi aina olla oikein varma. Vaikka esim. joku Höglund menee aina älyttömän paljon liian pitkälle jutuissaan, niin uskon että omasta näkökulmastaan hän oikeasti kokee itsensä uhatuksi.

IDA kirjoitti...

"Yllä jopa IDA itse hurskastelee vähän samalla jutulla. Jos kerran ymmärrystä löytyy näille spämmääjäpaskanheittäjille pelkästään siksi, että Ode on vihreä, niin symmetrisesti paskanheiton pitäisi sun päälle olla samalla viivalla.

Ei se minusta varsinaisesti ollut spammia, vaan julkista keskustelua Oden sanomisista. Itse taisin kommentoida, että tulkinnat olivat hieman yliampuvia.

Silti itse asiassa oli tietty periaatteellinen ero liberaalien ja konservatiivisten ajattelumallien kohdalla, joka ansaitsi huomion vaikka Ode ei itse sanonutkaan, että kaikki mikä on laillista on moraalisesti oikein se voitiin vetää niistä sanomisista esille.

Näillä väkivaltajutuilla mötystely on siksikin vähän ongelmallista, että vaikka minä esimerkiksi täysin tajusin tästä, ettet ole ketään menemässä leipomaan turpaan, niin joidenkin muiden kirjoittajien jutuista ei voi aina olla oikein varma.

En voi olla vastuussa muiden jutuista. Ikään kuin olisi joku ryhmä me, joka tekee jotain suunnitelmia. Mitään sellaista ei ole.

Itse voin tosiaan vakuuttaa, että lättyyn leipominen oli pelkkä kielikuva. Mauton ja uhoava ehkä, mutta sopi tunnelmiin, kun noita tekstejä lueskelin.

Tiedemies kirjoitti...

En voi olla vastuussa muiden jutuista. Ikään kuin olisi joku ryhmä me, joka tekee jotain suunnitelmia. Mitään sellaista ei ole.

Et voikaan, enkä väitäkään, että olisit. Mutta kakkua ei voi yhtä aikaa syödä ja säästää. Jos vetoat tähän, niin silloin kaikki se, mitä sanot "vihreistä" tai "liberaaleista" ja siitä, miten ne käyttävät oikeuslaitosta väärin tms., asettuu vähän outoon valoon.

Jos et voi ottaa vastuuta Halla-aholaisten tai konservatiivien tai muiden sellaisten sanomisista, et voi sellaista vastuuta sälyttää vihreiden naisten tekemisistä kaikkien vihreiden tai sellaisiksi oletettujen päälle. Ei se homma mene niin, että yhdellä porukalla on lupa olla yksilöitä, mutta toisten täytyy kantaa vastuu kollektiivina.

Nälkäkorpihan on jutuissaan niputtanut minutkin halla-aholaiseksi tai ainakin "epäilyttäväksi sympatiseeraajaksi" jo pelkästään siksi, että pidän kiinni siitä, että asiat käsitellään asioina ja hommat symmetrisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Nettipoliisi tiedemies:
Itse en ainakaan ilmaise millään lailla tukea paskanheittäjille. Linkittämistä voi sellaisena pitää
...
Et voikaan, enkä väitäkään, että olisit.


Tohtori Sykerö muuttelee sanomisiaan aika lahjakkaasti.

Tiedemies kirjoitti...

Mikä tässä nyt pn niin vaikeaa ymmärtää? IDA kirjoittelee näitä juttuja, joissa ei ole tätä nälkäkorpitasoista läppää, mutta ymmärtää, tukee, kannustaa jne. kirjoituksissaan tyyppejä, joiden blogeissa kirjoitetaan sontaa.

Ei IDA ole vastuussa noista kirjoituksista. Sensijaan hän ilmaisee jollakin tasolla tukea näille tyypeille: Paitsi se, miten linkit on valikoitu aihepiireittäin (kaikki linkitetyt kirjoittajat ovat ns. nuivia) myös substanssin tasolla, Halla-ahon puolustaminen taannoin ja jo tässäkin yllä, "ymmärrys" näille "ode hyväksyy pedofilian"- jutuille.

Ei se tarkoita, että hän on vastuussa; Nälkäkorpi-tyyppisten kirjoittajien mielestä tarkoittaa. Se on kuraa, mutta symmetrisesti pitäisi huomata, että se jengi, jolle ilmaistaan tällä tavalla osittain tukea, käyttäytyy toisinaan ihan samalla lailla kuin nälkäkorpi.

Siksi edelleen: Minusta olisi hyvä pohtia, miten noissa toisissa blogeissa suhtauduttaisiin, jos joku niissä mainituista henkilöistä sanoisi vetävänsä kirjoittelijoita dunkkuun.

Minusta se on ihan järkevä kysymys. IDA ei ole vastuussa siitä, miten ne suhtautuisivat. Mutta sitä on hyvä miettiä.

Erityisesti sitä kannattaisi miettiä niiden kirjoittajien, joiden mielestä nälkäkorpitaktiikka on stallareiden yritystä estää asiallista keskustelua.

Sillähän sitä asiallista keskustelua syntyy, kun tuollaista heitellään, jep jep. Ihme jeesustelua.

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapaus tarkoittaa, että ilkeitäkin kirjoituksia tulee. Wiksut väkivaltaisesti vetelee lättyyn ja pöhvelit tappaa ludeja.

Tiedemies kirjoitti...

Sananvapaus tarkoittaa myös sitä, että jos joku käyttäytyy kuin ääliö, niin muut saattavat häntä tämän vuoksi haukkua ääliöksi.

Itse en IDA:a nyt ääliöksi lähtisi haukkumaan, mutta joku voisi sillä lailla tähänkin reagoida. Ja jos siellä "aidan toisella puolella" kirjoitettaisiin näin, niin varmaan "tällä puolella" sanottaisiin hmm... vähän enemmän.

IDA kirjoitti...

Joka tapauksessa pidän ilkeämielistä, vihjailevaa valehtelua asiana, jolla sinänsä ei ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi jälkijättöisyys (lomareissulla), mutta vittuako uhoat?

Missä asiassa muuten olet eri mieltä kuin Mestaaja? Ei ole täällä päässä huomattu.

Paranoiasta saattaa kärsiä erilaisia mielipiteitä esittävä Nälkäkorpi, mutta sama taudinkuva on vissiin niillä, joilla agendalistaan mahtuu yksi asia ja sen tähden ainoa merkki elintoiminnasta lautakuntakokouksissa on punotus kasvoilla ja käden nosto Kokoomuksen tahtiin kuin marionetilla.

IDA kirjoitti...

Anteeksi jälkijättöisyys,

Ei mitään, eipä ole kukaan kaipaillut.