torstai 30. heinäkuuta 2009

Ääriekumeniaa

Ehdotan seuraavaa: Suomen Evankelisluterilainen kirkko lopetetaan ja seurakunnat liittyvät Pyhään Katoliseen kirkkoon. Tämän jälkeen vaaditaan Ruotsin valtiota palauttamaan kirkon ryöstetty omaisuus takaisin korkoineen ( "reparations" on päivän sana, joka vetoaa ). Saavutettua hengellistä hyötyä ei tarvitse edes kuvailla; voidaan vain todeta, että se olisi suuri. Vaikka maallisista ei niin piitata saavuttaisivat seurakunnat Ruotsin valtion, YK:n ja muiden ihmisoikeusjärjestöjen maksamien korvausten avulla täydellisen taloudellisen riippumattomuuden sekä EU:sta, että Suomen valtiosta. Tämä olisi kaikille hyvä.

Tulen perustelemaan ehdotusta, kunhan ehdin kirjoittaa. Aion tehdä sen korkeakirkollisella - jota en osaa, Jumala auttakoot - ja korkeakirjallisella - jota en osaa, aina voi harjoitella - tyylillä. Jälkimmäisestä voivatkin tyylin ystävät ounastella, että perimmäisenä tarkoituksena olisi välttää C.I.C ja SL

Joka tapauksessa, kävin miten kävi, mikäli itse kelpaan kristilliseen kirkkoon, harkitsen vakavasti eroa Suomen Evankelisluterilaisesta kirkosta.

1 kommentti:

Dr. Doctor kirjoitti...

Jos et tiedä mitä tehdä niin laita googleen kysymys "Mitähän Jeesus tekisi"...