perjantai 2. heinäkuuta 2010

Voima ja väkivalta

Ydinvoimaäänestyksen yhteydessä Eduskunnassa osoitettiin mieltä ja mekkaloitiin. Voi helposti kuvitella mitä lehdet kirjoittaisivat ja television huolestuneet puhuvat päät esittäisivät, jos täysin vastaava mielenilmaus olisi tapahtunut maahanmuuttokeskustelun yhteydessä.

9 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

joo mutta ne on natseja

IDA kirjoitti...

Niinpä.

Natsit lakoon moraalisen enemmistön ( Moral Majority ) kiihkeällä tuella.

Kari Rydman kirjoitti...

Natsiksi pääsee liian helposti, esimerkiksi olemalla Saksan puolella kisoissa... Kuten minä, natsi...

Anonyymi kirjoitti...

Eikä paljon vaadita vihervasemmistoon leimatuksi siellä toisessa päässä. Usein riittää, kun ei kumarra Vatikaanin suuntaan.

IDA kirjoitti...

Sanoit itse tuon vihervasemmistolaiset, minä vain totesin tosiasian, että siellä mekkaloitiin :)

"Usein riittää, kun ei kumarra Vatikaanin suuntaan."

No ei nyt ihan riitä. Toisaalta olemme kyllä vahvasti vihollisen ympäröimiä.

Anonyymi kirjoitti...

No ihan samalla evidenssitasolla tässä liikutaan kuin säikeen muissa kommenteissa, joihin et tietenkään mitään huomauttamista löytänyt. Kaikkein erkoisintahan tässä on tietysti Soinin kanta. Kannattaisikohan hänen harkita eroa puolueesta?

IDA kirjoitti...

Natsiksi tosiaan on liian helppo päästä, kuten Kari Rydman totesi. Tästä on kokemuksia. Ei minulla ole kokemuksia siitä, onko vihervasemmistolaiseksi helppo päästä. Todennäköisesti on.

En usko, että Soinilla on tähän keskusteluun mitään kantaa. Ydinvoimakannan muuttuminen puolueen aiemmista kannanotoista oli minusta miellyttävä yllätys. Puolue ei kuitenkaan edellytä yhtenäistä äänestyskäytöstä tässä asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla, että natsikortit viuhuvat, mutta se nyt sentään on skeidaa, että siihen riittää teutonien fanitus.

Joka tapauksessa on erikoista, että puolueen puheenjohtaja on eri linjoilla kuin koko muu eduskuntaryhmä. Etten sanoisi ennenkuulumatonta.

IDA kirjoitti...

Joka tapauksessa on erikoista, että puolueen puheenjohtaja on eri linjoilla kuin koko muu eduskuntaryhmä. Etten sanoisi ennenkuulumatonta.

Siis ei mitenkään eri linjoilla, kuin muu eduskuntaryhmä, koska Soini ei kuulu eduskuntaryhmään. Eduskuntaryhmä toimii käsittääkseni aika itsenäisesti.

Soinin kanta voisi viitata siihen suuntaan, että puolueen yhteistä kantaa tarkistettaisiin, mutta sekin vaatii puolueen päätökset.