maanantai 5. heinäkuuta 2010

Vasemmistoautonomit

Radion - kuuntelen sitä prekaaristi puutarhassa kylmiä virvokkeita nauttien, laiskasti lukien ja tilan haltuun ottaen - mukaan saksalaiset vasemmistoautonomit repivät Saksan lippuja Saksan jalkapallomaajoukkueen menestystä juhlivien siirtolaisten autoista ja heidän liikkeidensä ulkopuolelta opettaen samalla, että kansallistunne on väärin. Vasemmistoautonomit siis todellakin tarvitsevat siirtolaisia, koska heidän omat vanhempansa eivät viitsi kurittaa heitä; saavathan he nimittäin todennäköisesti opettavaisesti turpiinsa myös tuolla tavalla.

3 kommenttia:

Toukka kirjoitti...

saavathan he nimittäin todennäköisesti opettavaisesti turpiinsa myös tuolla tavalla.

Se olisi ihanaa.

Imulippo kirjoitti...

Vielä 90-luvun alussa, ennen monikultturisuushuumaa, sen, että natiivit eivät halua ulkomaalaisten inetgroituvan isäntämaahan ja osoittavat sen polttamalla oman kotimaansa lippuja, olisi voinut luulla olevan totta ainoastaan pahkasiassa.

IDA kirjoitti...

Jos esimerkiksi Saksan turkkilaiset kannattavat Saksan maajoukkuetta edes puoliksi sillä innolla, kuin Galatasarayta ja Fenerbahcea, niin tuollainen lippujen repiminen johtaa auttamatta nokkapokkaan maahanmuuttajien ja Open Borders - väen välillä.