lauantai 28. helmikuuta 2009

Väite Vihreän puolueen politiikasta

Väitän, että tässä Savon Sanomissa julkaistussa kirjoituksessa on Vihreän puolueen politiikan ydin.

En viitsi edes perustella väitettäni, koska jokainen järkeä omaava yksilö voi kerätä todisteet itse: Vihreän puolueen politiikka perustuu jatkuvan väestönkasvun ylläpitämälle talouskasvulle. Vihreät eivät edes etsi talouskasvun ( tai paremmin ehkä talouden kehittymisen ) ylläpitämiseksi muita vaihtoehtoja, vaan päinvastoin pyrkivät kaikin mahdollisin keinoin torpedoimaan ne.

1 kommentti:

Paavo kirjoitti...

En tiedä, eikö kirjoittaja vaan tule ajatelleeksi, että hänen väitteelleen, että ihmisten vähäinen into johtuu liian vähäisistä lapsilisistä ja liian pienestä valtion puuttumisesta rahavirtoihin, ei ole kovinkaan paljoa mitään todisteita.

No valitettavaahan se on, että ihmisen arvo vähenee kovin nopeasti. Montaakaan syntyvää lasta tuskin saisi enää rahoitusmarkkinoille myytyä orjaksi, jos kustannuksiin kuuluisi orjan ylläpito tämän työkyvyn loputtua ja vaatimus keskitasoisen terveydenhuollon kustannuksista huolehtimisesta.

Pyllynpyyhkijöistähän sitä aina puhutaan, mutta kuinka suuri osa väestöstä sitten aiotaan pyllynpyyhkijöiksi kouluttaa, ja eiköhän senkin pysty koneellisesti pian hoitamaan halvemmalla.

Minua huolettaa, että mitä me tehdään kaikille niille kivijalkakauppojen myyjille kun tietotekniikka jo nykyisellään pystyy korvaamaan heistä enemmistön.

Kirurgien hiomat kädentaidotkin korvataan roboteilla, ja luultavasti voidaan lyhentää leikkaus ja toipumisaikoja ja siten hoitohenkilökunnan tarvetta.

Me tarvitsemme suuren vanhusväestön, että on edes jotain työtä: seuran pitämistä seniileille.