lauantai 28. helmikuuta 2009

Uuden vasallin nimittäminen

Arvojohtaja Tarja Halonen haluaisi näinä aikoina perustaa uuden ministeriön. Halosen kuningasidea on erillinen kieliministeriö.

Itselläni ei ole aavistustakaan osaako arvojohtaja Tarja Halonen kieliä, mutta jos hän osaa sen saman kuin kaikki muutkin niin LOUD. Suomalaisen työväestön luoma perintö on kaluttu tuohon.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Tällainen hauska uutinen osui silmiini. Varsin mielenkiintoinen näkemys ruotsalaiselta yhteiskunnalta, koska elinkautisvanki tuskin pääsee lääkärin työtään käytännössä toteuttamaan ilman armahdusta. Jos armahdus tapahtuu, vanki lienee turvallinen yhteisönsä jäsen - ei kai sitä muuten vapauteta?

Hakematta nousee mieleen norjalainen puoskari Mads Gilbert Gazan raportteineen. Mielenkiintoisesti Madsia puolusteltiin mm. näin (ks. kommentti numero 10):

Lääkäri työtään tehdessään on lääkäri vaikka voissa paistaisi. Lääkärinä hän ei valehtele potilaistaan eikä potilaittensa vammoista.

IDA kirjoitti...

"Lääkäri työtään tehdessään on lääkäri vaikka voissa paistaisi. Lääkärinä hän ei valehtele potilaistaan eikä potilaittensa vammoista"

Itse vammoja kärsineenä luotan tuohon. Paras tyyppi, jota koskaan olen tavannut oli kaveri, joka vaihtoi minulle lonkan ihan tosta vaan. Ilman sen kummempia seremonioita.

Olen ajatellut kirjoittaa siitä mitä sinä aikana tapahtui ja kuinka kyseinen ortopedi toivotti ulkomaalaiset lääkärit - jotka häiritsivät leikkausta - hiuksista vittuun, mutta en viitsi, vaikka se totta onkin.