keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Urheilukanava valitsi väärin

Copa del Reyssä pelataan tänään ensimmäinen välieräparin Sevilla - Athletic Club otteluista. Urheilukanava näyttää huomenna suorana lähetyksenä toisen välieräparin Barcelona - Mallorca ottelun.

Erehdys, joka toki on korjattavissa vielä kuukauden päästä 4.3 2009, jolloin pelataan Athletic Club - Sevilla. Nyt vähän tarkkuutta, Urheilukanava.

Puoliaikatulos: Sevilla 0 - Athletic Club 1.

Ihan hyvä tulos. Vierasmaali jo hommattuna. 42. minuutilla kulmurista Llorente puski melkein molarin käsistä maaliin.


Lopputulos: Sevilla 2 - Athletic Club 1.

Ei mikään paha tulos. Kotona 1 - o riittää. Ja tietenkin kaikki kahden maalin voitot. Eli ihan peruspelillä loppuotteluun.

Tuomari astui ikävällä tavalla ratkaisevaan rooliin määräämällä Konouten itsenäisestä balettikaatumisesta jopa rangaistuspotkun, jonka Kanoute kuitenkin latasi tolppaan. Mies sai vielä paluupallon itselleen, mutta sähläsi sen suoraan Bilbaoan loistavan maalivahdin syliin. Hulluja nuo "andalusialaiset". Sevillan voittomaali tuli sitten tuomarin jostain käsittämättömästä syystä määräämään 4 minuutin lisäajan loppuhetkillä. Molemmat Sevillan maalit olivat oikeastaan yleisestä sähläyksestä johtuneita onnenkantamoisia, eikä niitä voi edes verrata Llorenten loistavaan puskuun.

Valistuneesti veikkaisin, että kuukauden päästä Bilbao menee loppuotteluun ilman muuta.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Minun digiboksissani Urheilukanava lakkasi näkymästä. Tein kanavahaun mutta se toi ainoastaan Yle Teeman kanavapaikalle 7. Teema näkyy edelleen myös kanavapaikalla 9.

Digiboksista löytyy edelleen vaihtoehto "Poista kaikki kanavat". Kokeilen seuraavaksi sitä.

IDA kirjoitti...

Itse jouduin kanssa nollaamaan tekniikan maailman testivoittajan. Se yllättäen kyllä sitten haki kanavat uudelleen ja myös löysi ne.

Ilkka kirjoitti...

AH tuota ongelmaahan siis on ollut yleisesti kun Yle Teema & Urheilukanava vaihtoivat paikkojansa. Joissakin digiboksimalleissa on kuulemma joutunut ihan resetoimaan tehdasasetuksille ennenkuin on alkanut pelittää, uutisen asiasta lukaisin.