torstai 26. helmikuuta 2009

Miksi ohjelmistoista ei kannata maksaa

Ajattelin tehdä kotivideoista DVD-levyjä. Ehdottomasti paras ohjelma tarkoitukseen on kuulemma Nero. Imuroin ilmaisen kokeiluversion ja asensin sen. Se luonnollisesti mitään kysymättä muutti kaikki mahdolliset tiedostot viittaamaan itseensä, mitä en enää jaksa pitää edes pahana, mutta todella pahaa ja ikävää oli, että se muutti DVD-asemani sellaiseksi, että se ei enää ole polttava.

Tekisi mieleni todeta, että haistakaa...mutta rauhallisena ihmisenä totean vain, että talouslama ei ole mikään ihme. Kuka viitsisi maksaa vahingollisesta roskasta? Itse en ainakaan osta.

6 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Minäkin istun täällä upouuden tietokoneen äärellä. Elämä on ihanaa. Nuorin poikani ja tyttären mies hankkivat ja asensivat sen. Hommaan pääsee nyt nopeasti.

Itse en uskaltaisi imuroida mitään ohjelmia, mutta kuulunkin jo siihen ikäpolveen, jolle tietokoneen käyttö on vierasta.

IDA, sinä olet kai vielä suhteellisen nuori.

IDA kirjoitti...

Sanotaan vaikka niin, että yritän olla en nuorekas vaan lapsenmielinen ;)

Ilkka kirjoitti...

Nerolla on kyllä ikävä taipumus tunkea itsensä joka paikkaan.

IDA kirjoitti...

Liika on kuitenkin liikaa.

Onko sinulla mitään ratkaisua tähän? Neron poisto ei auttanut. DVD:n mukana tullutta levyä en enää löydä. Ajureita ei näytä verkosta saavan ilman maksua ja minä en niistä maksa.

DVD siis toimii täysin muuten, mutta ei tunnista poltettavia DVD levyjä. Eli ilmeisesti se muuttui ei-polttavaksi.

Windowsin oma diagnostiikka ilmoittaa vain, että laite toimii oikein.

Kekke kirjoitti...

Wintoosan järjestelmänpalautus. Kokeile sitä.

Anonyymi kirjoitti...

IDA, syy ei ole Nerossa, vaan DVD-asemassasi.. itselläni ole sama ongelma ja se johtuu siitä, että asema ei tunnista kaikkia dvd-levyjä - ongelma korjautuu hakemalla asemaan päivitys valmistajan sivuilta.. :)

hannes